Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zelusxp

jakie gry rpg?

Polecane posty

Gość zelusxp

cześć. mam pytanie. bo lubię grać w gry rpg, mmo. no ale niestety jest ich mało polskich znam tylko popmundo, shmooze. tylko chodzi ma bardziej o polączenie tych dwóch gier że można chodzić urządzać mieszkania kupować ciuchy i ze się je widzi no i ma sie prace chodzi się do niej i prowadzi się życie towarzyskie można wyjść za mąż i mieć dziecko. no i najlepiej po polsku, chodzi mi o coś podobnego do simsów ale nie podawajcie simsów internetowych.znam tę grę i za bardzo mi się nie podoba. simsy na kompie oczywiście suuper. no ale niestety nie dzialąja na moim kompie a brat muisiał ze swojego wykasować;/ więc jak macie zamiar napisać coś tego typu :'kup se simsy' ściągnij se simsy' 'google nie gryzą' itp. to darujcie. no i najlepiej żeby nic nie sciągać no ale jak będzie trzeba to damy radę ;)

Gość A co Ty na
forowe RPG?

wejdz na www.spaceinvasion.pl wybierz UNI3 i graj:) uwierz mi ze jak zczaisz oco chodzi to dlugo nie odejdziesz od komputera:)

Gość vfree
The sims (1,2,3) to nie są gry rpg ani mmo tylko symulator! Jeśli chcesz pograć w gry rpg to polecam: Heroes of Might and Magic (wszystkie części), Gothic(1,2,3), Wiedźmin, Baldurs Gate, a gry mmo to są gry online np. Metin 2, Last Chaos, 4 Story....

Gość zelusxp
zacznijmy od tego co to znaczy forowe gry.?

Gość zelusxp
wiem ze sims to symulator a nie rpg no aleniektórzy mogą napisać tak. no i jak napisałam w opisie chodzi mi o zycie a nie o jakieś walki itp.

ja wiem ze najslawniejsza grą w sieci jest World of Warcraft tylko instalacja 8GB plus dodatki to jakies 10GB ale gra jest zajebista

Gość pinkiii334zz
Świetny klimat ma Bloodwars (http://bloodwars.pl). Na tle innych rpg online to tę grę bym wyróżnił. Dużo zmiennych, dynamiczna ciekawa gra, w zasadzie ciągle trzeba być uważnym, nie ma tutaj bezmyślnego klikania i powtarzania ciągle tych samych operacji. Jedna z lepszych gier rpg jakie ostatnio znalazłem w sieci. Nie mogę się doczekać aż ruszą z aplikacją na tel!

Gość pablosrrr
Można sobie fajnie pograć w Bloodwars jak ktoś lubi wampiry i wizję przyszłości w świecie po wojnie. Mnie od początku cała ta historia dość mocno wciągnęła. Grać można będzie za jakiś czas też przez smarphona bo są w trakcie tworzenia aplikacji. Typowy rpg z wszystkimi zaletami tego typu rozwiązania. Rozwinięta, duża społeczność skupiona wokół gry, także dużo się dzieje.