Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka18

internista a lekarz rodzinny

Polecane posty

Gość milenka18

mam problem . mam lekarza rodzinnego na wsi , czy moze chodzic do lekarza internisty w szpitalu ????

Gość kibel
syfie możesz iść gdzie ci się podoba

Gość milenka18
czekam na powazne odpowiedzi , a co do tego komentarza -to ty raczej musisz byc syf jesli nie chodzisz do zadnego lekarza

Gość tatatata
lekarz rodzinny to internista w 99,99 % przypadkow

Gość milenka18
tak ale chodzi mi o to czy moge chodzic do szpitala do internisty jezeli jestem zarejstrowana w osrodku zdrowia i mam lekarza rodzinnego ????

raczej nie mozesz. ja mam interniste w miescie gdzie studuiuje i teoretycznie nie moge chodzic w tym samym czasie do swojego lekarza rodzinnego internista leczy doroslych a rodzinny i dzieci i doroslych (tak mi sie wydaje)

Gość milenka18
ja jestem dorosła tzn mam skaczone 18 lat , wiec co moge ??????

Gość milenka18
czemu nikt nie chce mi pomóc ???

Gość gość
to to samo ;) lekarz pierwszego kontaktu :) ja lubie lekarzy z www.mediso.pl = naprawde opieka pierwsza klasa!!!

Gość mika_02
zna ktoś dobrego interniste lekarza w warszawie?

Gość gość
Jeśli będziecie potrzebować dobrych lekarzy, polecam www.tcmed.pl . Jest tam wielu świetnych specjalistów którzy codziennie starają się stanąć na wysokości zadania!

Gość gość
Ja chodzę do tego www.internista-wroclaw.pl . Wizyty przebiegają bez nerw, dostaje wiele informacji na których mi zależy, przyjemny kontakt i ogólnie atmosfera spotkań :)

Gość gość
Przychodnia TCMed faktycznie jest rewelacyjna. Polecam zerknąć na stronę www.tcmed.pl :)

Gość gość
Grunt to trafić do dobrej przychodni lekarskiej. Ja w Katowicach chodzę do www.vitalonga-nzoz.pl. Bardzo fachowa i rzetelna opieka. Zawsze odpowiednie pokierowanie w kierunku dalszej diagnostyki.

Gość gość
Co do Warszawy to świetnym lekarzem rodzinnym jest www.doktorgrodzki.pl Doktor ten nie tylko przyjmuje w gabinecie. Oferuje również wizyty domowe. Jest świetnym specjalistą, który wie jak pomagać ludziom.

Gość gość
Korzystam z opieki zdrowotnej przychodni www.inavita-lekarzrodzinny.pl. Lekarze są uprzejmi i troszczą się o pacjentów. Bardzo fachowa i rzetelna opieka. Zawsze odpowiednie pokierowanie w kierunku dalszej diagnostyki.

Gość gość
Polecam przychodnie www.medyk.legnica.pl, można u nich wykonać m.in. wykonać badania diagnostyczne i analityczne, oraz zgłosić się na rehabilitację zdrowotną i fizykoterapię. Otrzymamy tam profesjonalna pomoc lekarzy specjalistów.

Gość gość
Znalezienie dobrego lekarza internisty jest bardzo ważne. Jeżeli mieszkacie w województwie łódzkim i tutaj kogoś takiego poszukujecie to skontaktujcie się z http://www.ga-med.pl/ Jest to świetna przychodnia, która oferuje usługi internistów i pediatrów.