Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Markala

Czy powinnam wybaczyc pedofilowi ? NIEPEWNOSC.

Polecane posty

Gość Markala

Czesc, jestem 36 letnia matka. Powiem zwiezle i krótko bo nie chce sie rozpisywac i rozpamietywac wszystko. Powiem krótko i zwiezle. Mam córeczke 7 lat, ale gdy miala 5 mój stryj dobieral sie do niej gdy zostawilam ja w jego domu na pare godzin bo mialam sprawe do zalatwienia. Na szczescie do niczego nie doszlo bo moja siostra tam weszla i zaczela po nim krzyczec, widac bylo jak trzymal dlon miedzy jej nogami. Ale mala miala ubrania-sukienke. Siostra zaczela po nim krzyczec ale on wypieral sie tylko ze poprawial buty. Nie bylo mnie tam wiec nie wiem czy oskarzenia sa sluszne. 2 lata nie rozmawialam z nim, a teraz chcialabym sie z nim pogodzic bo tesknie za nim. Czy to madra decyzja?

Chyba kpisz! Kolo dobiera się do Twojego dziecka a Ty chcesz się z nim pogodzić bo za nim tęsknisz... A co byś zrobiła gdyby sytuacja się powtórzyła i nikogo by tam nie było kto mógłby pomóc Twojej córce? Wybacz proszę ale brak mi słów.

Gość svdf
zartujesz ? :O spotykaj sie z nim jak ci teskno do niego ale dla bezpieczenstwa psychicznego wlasnej corki nie bierz jej NIGDY ze soba :O skoro ci nie przeszkadza (albo prrzeszlo po 2 latach) co zrobil twojej corce to spotykaj sie z nim ale bez corki.

Gość Ewellinka
never! nie wiadomo do czego by doszło, gdyby nie został nakryty na gorącym uczynku:O nie mam współczucia dla pedofili, gwałcicieli i innych psychopatów