Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pierdze

Pierdzenie pochwy

Polecane posty

Gość Pierdze

Co zrobić żeby pochwa nie pierdziała?? Wiem, że wiele kobiet ma takie "schorzenie" najczęściej podczas stosunku. Ale mi to się zdarza kiedy napnę mięśnie brzucha. Najgorzej jest wśród ludzi, np. na siłowni. Ma ktoś na to jakiś sposób??

Gość Pierdze
To nie jest prowokacja. Podnoszę

Gość a ja ostatnio pierdziałam
jak kochałam się od tyłu :p, ale zignorowaliśmy to oboje, po co się tym martwić?!

Gość Pierdze
Tylko, że mi nie chodzi o seks, bo w łóżku jest to urozmaiceniem. Mi chodzi o sytuacje typu ćwiczeń na siłowni, robienia brzuszków itp. Jednym słowem przy uprawianiu sportów.

Gość Wentyl
Wsadzić sobie wentyl od stara !!!!

Gość Egoland
A czym ta twoja pochwa pierdzi tak z ciekawości ?? bo po stosunku to wiadomo, ale bez stosunku to cos nie tak może ci się dziurki mylą co?

Ja jebię, od razu widać, jak prawiczki się wypowiadają na forum, he he. Otóż, piczka pierdzi podczas seksu, jak facet wkłada zaganiacza do końca, potem wyjmuje całkowicie na zewnątrz i potem znów do środku, wówczas "pompuje" do środka powietrze. Trzeba to robić umiejętnie i co jakiś czas lekko naciskać partnerce podbrzusze, aby powietrze wyleciało. Pozdro!

Przerwa w akcji, bierzesz, leżąc na plecach do buzi a partner wkłada na palce do cipci i dociska lekko podbrzusze, wtedy upuszcza powietrza bez pierdzenia.