Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tudzież

ale mi źle , bardzo źle ! wygadać się muszę !

Polecane posty

Marzę o ideale, o jakiejś książkowo-filmowej miłości. W pełni zdaję sobie sprawę z niemożliwości owej sytuacji, ale marzyć można. Niestety! Zaczynam się bać, że moje mrzonki przesłaniają mi rzeczywistość, i każdy jakikolwiek związek po czasie (krótkim dość...) wydaje mi się tak banalny! :/ Ehhh. Do tego oczywiście marzę o jakimś księciu z bajki, podczas gdy sama księżniczką nie jestem... Liche włosy, twarz bez szału, jedynie figura zdatna ;) (choć figura modelki to to nie jest...) I cóż tu zrobić? Jak siebie polubić? Jak w końcu zacząć twardo stąpać po ziemi? Mam wrażenie, że po prostu za dużo bujam w obłokach :( Antidotum?...

Gość hie hie hieee
Nie rezygnuj z marzen. moze spotkasz swojego ksiecia z bajki:)

Gość afirmacje
wypisz sobie na samoprzylepnych karteczkach i rozwieś w widocznych miejscach Twojego mieszkania takie oto komunikaty: 1. chce faceta do seksu 2. mam zajebisty tyłek i świetne cycki 3. jestem super babka 4. .........................................

Gość odstawić filmy i książki

Gość PykPykPyk
Gorzej jak zawita do niej inkasent gazowy i przy wyjsciu powie ze to wszystko co napisala jest bzdura:)

pyk pyk, haha dobre ;))) Na razie próbuję wdrożyć porady pana Mateusza Grzesiaka z książki "TyMyśl", ale mi nie idzie :/

Gość PalenieZabija
Wez sie garsc i nie mysl o filmowych milosciach,byc moze spotkasz tego jedynego juz jutro stojac w kolejce do kasy a jemu zabraknie 50groszy do zakupow,ty oczywiscie majac dobre serce pozyczysz mu i tak sie zacznie prawdzie zauroczenie a pozniej milosc

:D Mnie takie rzeczy nie spotykają ;) Brak mi pewności siebie. Jedynie dobrze i atrakcyjnie (paradoksalnie!) czuję się podczas biegania czy siłowni :D Niby spocona itd., ale czuję się wtedy tak rewelacyjnie, że i pewność siebie pojawia się ;) Więc może tędy droga...

Gość PalenieZabija
To moze zacznij biegac z jakims kumplem twojego kumpla,moze niech ci pokaze sztange lub zrobcie zawody kto szybciej pobiegnie do sklepu po wino,dla zwyciezcy przegrany robi striptiz;)

Gość PalenieZabija
A tak na powaznie troche:) A dlaczego sadzisz ze jakis twoj zwiazek po krotkim czasie sie rozwali?? Jesli tak sie stanie to bedziesz tylko obwiniala faceta,moze to z toba bedzie cos nie w porzadku a gosc by chcial ci oddac serce na talerzu.

Hm. Ja chyba muszę się przekonać, że miłość istnieje. Bo wiem, że byłam kochana, ale ja tego chyba jeszcze nie czułam. Przynajmniej tym się pocieszam :) Bo jeśli miłość nie istnieje, no to nieciekawie...

Gość PalenieZabija
A ile juz dni przezylas na tym swiecie??Pytam z ciekawosci bo moze miedzy nami cos zaiskrzy i wzniecimy pozar :)

Gość PalenieZabija
to ja juz ponad 30 spaceruje po tym swiecie:)

Czasem i ja chciałabym tyle mieć. Być o więcej doświadczeń mądrzejsza, z większą wiedzą... Póki co chyba błądzę, i jakaś taka tym błądzeniem jestem zmęczona...

Gość PalenieZabija
Tylko jak juz bedziesz miala tyle lat to nie kupuj sobie kotka czy pieska bo wtedy zaden mezczyzna sie toba nie zainteresuje. Kazda ale to kazda kobieta ktora poznalem i ma jakiegos zwierzaka po krotkim okresie czasu potrafi tylko pisac o nim jaki to jest cudowny i madry,ze kupke rano zrobil do kibelka i o zgrozo nawet sam sobie podtarl tylek,czy gadaja mi przez fona ze kotek domaga sie wyjscia drapiac ja pazurkiem po nozce,a najlepszy tekst uslyszalem gdy jedna sie mnie zapytala czy lateksowe wdzianko bedzie odpowiednim strojem dla jej Yorka :)

Dzięki za rady, aż się wierzyć nie chce ;) Lecę teraz spać.. Jak jeszcze na jakąś radę wpadniesz, pisz :D Odczytam pewnie jutro :) pozdrawiam!