Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera mnie bierze

Gra ktoś w morrowinda?? bo mam problem

Polecane posty

Gość cholera mnie bierze

mianowicie, już w kilku questach robie to co mam zrobić, np zebrać to i tamto, gdy już na 100% spełniam zadanie wracam do bn-a klikam na hasło dot zadania i nic kurwa, jakbym nie zrobił questa, co jest?? mam orginałkę i najnowsze pathe...

Gość ksjfn
w morrowind grałam już dawno, ale zabiłam viveka i gra dalej nie miała sensu :O Jakiś czas temu chciałam zacząć grać od nowa, ale nie mogłam przeprowadzić żadnej rozmowy, bo nie da się przejść w dół z pytaniami :O Ogólnie to porządnie się wkurwiłam :O

Gość cholera mnie bierze
nie powinno tak być, nie zaliczają mi zadan których kryteria do wykonania spełniam, np zajebałem dla rodu haalu tą królową w kopalni jaj, wracam by zaliczyć zadanie a postać mówi w kółko że mam to zrobić!!

Gość cholera mnie bierze
WTF!!

Gość ksjfn
też tak miałam, ale to było chyba w gothiku, że misji mi nie zaliczało w ten sposób :o Ja nie wiem co u mnie jest z tym morrowindem, ale jak się wkurwiłam i stwierdziłam, że to oleję i pogram w świątynię pierwotnego zła, to było tak samo :o Nie mogę przesunąć paska poleceń :O Już nawet nie mam w co grać :O

Gość UŻYWASZ MYSZKI
ksjfn??!!?? morrowind a gothic i ŚPW to trzy różne bajki

Gość ksjfn
Tak używam myszki. Wcześniej grałam w morrowind normalnie bez problemów. W świątynię nie grałam wcześniej, ale brat grał i nie narzekał

Gość cholera mnie bierze
konkretnie potrzebna mi rada jakiegoś fana morrowinda i znawcy tej gry, czemu tak jest.

Gość cholera mnie bierze
niby nie utrudnia to gry dopóki dopóty jakaś kluczowa postać nie wyjedzie mi z takim bugiem, ale jako fan RPG jestem zły że nie mogę wykonać maksymalnej liczby questów:/

Gość ksjfn
Właśnie sobie przypomniałam :classic_cool: W sprawie tej królowej jaj od hlalu, to ty nie miałeś jej zajebać tylko wyleczyć, więc to dlatego masz nie zaliczone zadanie

Gość cholera mnie bierze
miałem zajebać!! właśnie czytam ww dzienniku zadanie, ZABIJ KRÓLOWĄ BY UNIERUCHOMIĆ KOPALNIE

Gość cholera mnie bierze
zresztą drugi przykład, gildia zabójców w Vivek każe mi zabić jakiegoś Elfa, idę zajebywuje go, wracam i nic, postać nie reaguje jak naciskam hasło dot. zadania, jeszcze następny, zielarka z Vivek rzyczy sobie kwiat czegoś tam z pobliskich ruin, zdobyłem dokładnie pięć sztuk tego jebanego zielska wracam i to samo

Gość ksjfn
Z tego co pamiętam to jak grałam, to musiałam ją wyleczyć. Dostałam jakiś zwój leczniczy. Utrwaliło mi się to dlatego, bo strasznie się z tym męczyłam, ale może w sumie to była jakaś inna misja. A może musiałeś ją zabić za pomocą zwoju. Albo najpierw wyleczyć i później zabić, żeby zaraza się nie rozprzestrzeniała... Gdyby mi morrowind chodził to bym to sprawdziła w swoim dzienniku zadań

Gość cholera mnie bierze
Morrowind to zbyt świetna gra by zadania trzeba było wykonywać w sposób narzucony z góry, tu jest wolność wyboru metody, dlatego wiem iż to zwykły błąd gry:(

Gość cholera mnie bierze
dlatego odechciewa mi się grać gdy pomyślę że jeszcze z połowa zadań pójdzie się jebać

Gość ksjfn
Tą zielarkę z vivek też pamiętam, bo mnie wkurwiła, nie chciałam jej zbierać tych chwastów, ona się oburzyła, to ją zajebałam, tylko, że później wszyscy mnie strażnicy ścigali :o To właśnie wtedy poszłam i zabiłam też viveka :classic_cool: W sumie ja to nie za bardzo zajmowałam się pobocznymi misjami, ale jeżeli chodzi o pracę dla jakiegos rodu, to akurat jest potrzebne do misji ogólnej.

Gość ksjfn
Z tego co piszesz to zdaje mi się, że dopiero co zacząłeś grać, więc może spróbuj grać od nowa, to może nie będzie już problemów

Gość cholera mnie bierze
jeszcze mało grałem w morrowind, ale jak już gram w ponadczasowe RPG to MUSZĘ po prostu wszystko mieć od początku do końca, każdą książkę jaką znalazłem w świecie gry przeczytałem, i nie mogę przeboleć tych niedojebanych kilku questów

Gość cholera mnie bierze
pozatym związałem się już z postacią, nie chcę zaczynać od nowa gdyż zrobiłem już właściwie wszystko co się dało do tej pory, zresztą ponowne uruchomienie nic nie da gdyż ten bug się powtarza, w nowej grze w innych zadaniach po prostu będzie ten sam chuj

Gość ksjfn
heheh, to powodzenia życzę :D To wszystko zajmie ci chyba z rok :D Morrowind to bardzo obszerna gra i ma bardzo dużo misji, a do tego ma ogromną mapę, jest bardzo dużo ukrytych wysp i jaskiń pod wodą. Raczej nie znajdziesz tu pomocy, w końcu to kafe :D

Gość cholera mnie bierze
mówię, tylko czekam aż pod koniec gry(mam oba dodatki) siądzie mi ten kutas na jakieś kluczowe zadanie! wtedy to rozpierdole komputer i będę grał w snakea na komórce

Gość cholera mnie bierze
Mam czas:D chętnie pogram choćby z dziesięć lat:D a na kafe na sto procent są zapaleni gracze, choćby Ty

Gość cholera mnie bierze
pozatym ja polykam RPGi jak biblofil książki

Gość ksjfn
Heh, no tak, ale w realu to wszyscy się dziwią, że ja gram w takie gry :D Moje koleżanki graja w co najwyżej w simsy :D Też myślałam, że będę grała z 10 lat w morrowind, i na początku wypełniałam dużo misji, ale później jak już miałam takiego wypasionego bohatera, to mi się nie chciało zawracać głowy pierdołami. Np. jak z tą zielarką. W sumie to bardzo stara gra, grałam w nią też kilka lat temu, ale stary komputer mi się zepsuł i cała gra przepadła. No a teraz nie mam jak w ogóle grać :( 😭

Gość cholera mnie bierze
simsy to i owszem:D z kolegami przy piwie, ale prawdziwie epicki RPG jest wspanialszy niż film z hoolywoodu:D nieraz się popłakałem ze wzruszenia grając w planescape torment:D

Gość cholera mnie bierze
przy kamieniach doznań;)

Gość ksjfn
A może polecasz jakąś grę podobną do morrowind? Bo to jest moja jedna z ulubionych gier...

Gość cholera mnie bierze
apropo wypasionego bohatera i pierdół, to w Falloucie 2 na 37 levelu zbierałem Świerszczyki przedwojenne dla pani z burdelu(imion BN niestety nie pamiętam bo już 7 latek minęło:D

Gość cholera mnie bierze
godny polecenia jest cykl might and magic:D ze starszych, a nowość to FALLOUT 3, pograj w to to zmiękniesz

Gość ksjfn
heheh co do filmu to się zgodzę, czasem dzięki temu nie kłóciłam się tak bardzo z bratem o komputer kiedy grał, bo mogłam coś zawsze obejrzeć :D