Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivettka.

Wahadełko

Polecane posty

Gość Ivettka.

Czy miał ktoś z tym do czynienia... Czy można w to wierzyć... Czego można się dowiedzieć z jego pomocą.?

Gość jsdfjlksdfj
probowalam wrozyc za pomoca wahadelka, ale jakos mi nie wychodzilo. U mnie bylo tak, ze jak wahadelko ruszalo sie w lewa strona to oznaczalo tak, w prawa-nie, a jak stalo w miejscu to brak odpowiedzi. Powodzenia, moze ci sie uda ;-)

Gość Ivettka.
A jak to zrobić... Można sprawdzić samemu.?

Wahadełko to bujda! Wiem bo sama to sprawdziłam! Kiedyś to wierzyłam. Kupiłam specjalne wahadełko w specjalnym ezosklepie. Trzymałam go nad ręką faktycznie się ruszało, ale gdy go powiesiłam i podstawiłam rękę to się już nie poruszało. Więc wniosek jest taki że wahadełkiem porusza ręka. Wahadełko to pic na wodę!

Gość poganiacz klawiszy
wróżyć za pomocą wahadełka wahadełko nie służy do wróżenia sam uzywam Ozyrysa i izis

Gość jkfjkdsjf
do Kabelka USB: to logiczne bo moc wahadelka "laczy" sie z energia twojej reki ;-)

Gość to do czego sluzy

Gość Ivettka.
To do czego dokładnie mozesz mi odpowiedzieć czego można się dowiedzieć

Gość poganiacz klawiszy
czy kocha lub nie kocha odpowiada wahadełko na tak lub nie chyba ze zrobisz biometr z czy chce wykorzystywać i porzucić lub inne pytania

Gość Ivettka.
Dzięki na pewno zajrzę

Gość jkslfjf
mozesz zadac kazde pytanie, a wahadelko udzieli ci odpowiedzi: Tak (np bedzie sie ruszalo w lewo/prawo), Nie (bedzie sie ruszalo w prawo/lewo) itp. Niestety ja mam chyba z motoryka problemy, wiec mi nie wychodzilo :PJak juz koniecznie chcesz wrozyc to polecalabym ci tradycyjne metody: karty albo astro

Gość qwertyuioplkjhgfdsa
poganiacz klawiszy-> czy Twoje wahadelko moze odp na moje pytanie?

Gość poganiacz klawiszy
zależy jakiej natury mozesz zadac kazde pytanie, a wahadelko udzieli ci odpowiedzi: Tak (np bedzie sie ruszalo w lewo/prawo), Nie (bedzie sie ruszalo w prawo/lewo) tak lub nie zależy jak sie umuwirz tak , nie , nie odpowiem bo nie zawsze odpowiada np jak zadajemy głupie pytania

Gość Ivettka.
Troche małe sa te pliki na tym chomiku nic nie widać na obrazkach

Gość teleradiestezja744
Usługi teleradiestezyjno - psychometryczne Teleradiestezyjno - Psychometryczna analiza porównawcza związku / partnerów - Harmonia wibracji osobistych i zgodność biopola - zgodność polaryzacji popędu psychoseksualnego Poszukiwanie zaginionych osób - zwierząt - przedmiotów Analiza zdolności i możliwości zarobkowania/(analiza obejmuje: kwalifikacje, kompetencje, zdolności, chęci wykonywania i korzystność. Zawody lub kierunki studiów proponuje zleceniodawca) Analiza przydatności pracowników Wyrób i sprzedaż wahadełek drewnianych w cenie 10 PLN Obowiązuje mailowe uzgodnienie terminu e-mail: teleradiestezja744@gmail.com

Gość teleradiestezja744
Usługi teleradiestezyjno - psychometryczne Teleradiestezyjno - Psychometryczna analiza porównawcza związku / partnerów - Harmonia wibracji osobistych i zgodność biopola - zgodność polaryzacji popędu psychoseksualnego Poszukiwanie zaginionych osób - zwierząt - przedmiotów Analiza zdolności i możliwości zarobkowania/(analiza obejmuje: kwalifikacje, kompetencje, zdolności, chęci wykonywania i korzystność. Zawody lub kierunki studiów proponuje zleceniodawca) Analiza przydatności pracowników Wyrób i sprzedaż wahadełek drewnianych w cenie 10 PLN Obowiązuje mailowe uzgodnienie terminu e-mail: teleradiestezja744@gmail.com