Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka*22

Czy dużo polskich studentek lubi seks analny?

Polecane posty

Gość bo jestes facetem
:P

Gość Kasiuulka21
1. Czy próbowałaś seksu analnego? Tak 2. Jak bardzo lubisz seks analny? Bardzo 3. Jak często uprawiasz seks analny? Raz na dwa tygodnie 4. W jakim wieku spróbowałaś seksu analnego? 17 5. Ile masz lat? 21 6. Ile pozycji do seksu analnego sprawdziłaś? 5

Gość do kubaxx
a nie przeszkadza ci, ze dziewczyna juz jako nieletnia nastolatka dawala sobie do pupy wkladac? to bardzo mlody wiek na anal

nie przeszkadza mi... tak samo mi nie przeszakadza kobieta, która wcześniej miała innego w buzi jak i w pochwie... co za różnica? To Ci nie przeszkadza?

Gość do kubaxx
tez przeszkadza, ale mniej. a nastolatki uprawiajace anala to patologia

Masz poprostu inne podejście :) ...ale trochę egoistyczne :P Ty miałeś tylko jedną partnerkę? Gdzie jeszcze oprócz tej obecnej wkładałeś swój sprzęt? ;] Myślisz tylko w jedną stronę

Gość do kubaxx
jestem prawiczkiem

W takim razie w zupełności Cię rozumiem. Ja miałem kilka partnerek, dlatego dziwne by było, abym wymagał, aby moja partnerka była dziewicą... To jest tak, jak z tym podejściem, że facet z dużą liczbą partnerek to ogier, a kobiera dziw...

Gość do kubaxx
uwazam, ze jak sie juz prawiczkiem nie jest to sie nie ma prawa miec pretensji do kobiety, ze nie jest dziewica

Gość mam tylko jedno pytanie
co sądzicie o gejach?o ich sexie?jak odpowiecie to wyjaśnie dlaczego zapytałem.

Geje mi nie przeszkadzają, jeśli nie całują się na moich oczach. To że, facet z facetem lubią się wzajemnie pikować też mi nie przeszakadza, ale nie chciałbym tego nigdy zobaczyć... Każdy robi co chce w łóżku, jeśli sprawia mu to przyjemność. Nic mi nie przeszakadza w sumie i nic mnie nie obchodzi kto co robi. Ja mam swoje preferencje...

Gość Co do nie letnich
To nieletnia to by była jakby się bzykała w wieku 14-15 lat... A ona napisała że w wieku 17... Wiec ktoś myli pojęcia A jak miała nogę grubszą od hooja to mogła już dostać :)

Gość mam tylko jedno pytanie
no to kubaxx może nie czytać a do reszty która bluzga na gejów i sposób uprawiania przez nich sexu-nieźle macie narabane w dyniach,innym się dziwicie a swmi w dupę pchacie!O dawnzch cyas dupa jest do sra...nia a nie do jeba..ia!!

Gość do kubaxx
ale anal u nieletnich nastolatek to przegiecie

Gość Kasiuulka21
Bo ja oglnie jestem nimfomanka,lubie sie ruchac zawsze i wszedzie i z kazdym!!!

Gość a miii..
anal kojarzy sie z pedalstwem! kobieta po to ma cipke zeby tam wsadzac huja a dupe zeby srac, jak koles ma ochote na anal to niech idzie do kolegi :D takie jest moje zdanie i tyle!

Gość kobiety ktore pozwalaja
sobie na anal sa niekobiece

Gość ziewwwwwwwwwwww
💤

Gość dymanienko
Poznałem pannę, było nam w łóżku raczej dobrze. Kiedyś (niepotrzebnie) zapytałem: bzykał cię ktoś w pupę?? A i owszem- odparła, pasjami... Wstałem z łóżka, niemal goły wyszedłem z chaty i pojechałem do siebie. Nigdy się do niej nie odezwałem, nie odebrałem jej telefonu... jestem staroświecki, dla mnie wprawdzie 6/9 to norma, lizanie WSZĘDZIE i wzajemnie- czemu nie..., ale k.u.t.a.s. w dupie?! Po co? Jak to? Dlaczego? Przecież tam w środku jest gówno!!!!

Gość do dymanienko
popieram cie, ja tez bym nie chcial takiej, ktorej do tylka wsadzali

Gość mala_ruda
mojego faceta baardzo kręci anal... mnie nie. Ze względu na niego, chciałam spróbować, ale nie dałam rady już na samym początku bolało (użyliśmy lubrykatu). Chciałabym mieć faceta, którego anal nie kręci.... :(

Gość do mala_ruda
moze probujcie uprawiac ten anal w innych pozycjach

Gość pewnie kazda lubi
albo chociaz uprawia to dla faceta

na tym forum sa chyba tylko wyznawcy anala (mowie o facetach). jedni lubia jablka, inni gruszki. tak samo jedni lubia anala, inni nie. moim zdaniem mowienie ze seks lub partner/ka sa do bani bo nie lubia anala to gruba przesada. nie tylko anal figuruje w kamasutrze.