Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka*22

Czy dużo polskich studentek lubi seks analny?

Polecane posty

Gość dla mnie anal to podstawa
i nie oplaca mi sie wiazac z kobieta, ktora go nie lubi

Gość Listen to you heart
Ja jestem studentką i lubię bardzo

Gość do Listen to you heart
mloda jestes, a rzniesz sie w tylek jak stara zdzira albo jakis zwierzak

seks analny jest przyjemny-z kimś kogo się kocha i komu się ufa. Uprawiałam go z 2 facetami z pierwszym tylko dwa razy- bolało- bez sensu. Z obecnym partnerem przy niemalże każdej nadarzającej sie okazji. Jest cudnie. To nic złego.

Gość na pewno sporo

Coala na tree na tym forum sa chyba tylko wyznawcy anala (mowie o facetach). jedni lubia jablka, inni gruszki. tak samo jedni lubia anala, inni nie. moim zdaniem mowienie ze seks lub partner/ka sa do bani bo nie lubia anala to gruba przesada. nie tylko anal figuruje w kamasutrze. ------------------ nie sugeruj się tym co tu piszą. już tak jest, że zakazany owoc kręci najbardziej. jednych kręcą mężatki innych anal. tu chodzi raczej o testowanie. ile jesteś w stanie zrobić w imię miłości? jeśli Ciebie to nie kręci, a faceta owszem to nie rób sobie lewatywy przed, a myślę, że po seksie ona sam zrezygnuje. ;)

Gość gość
Moja Ukochana daję mi tyłek do wsuwania prawie za każdym razem, nie ma momentu bardziej lub mniej. czasami odmawia, ale uwielbia być brana od od tyłu, dziś założyła spódniczkę, pończochy i wysokie szpilki. Paraduję tak że chyba czeka na wielkiego lizaka :-)