Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaboona

wczorajsza rocznica...

Polecane posty

Gość onaboona

pisze zeby sie wyżalić! Wczoraj obchodziliśmy tylko pozornie 2 roczice naszego związku.......POstanowilam kupic prezent mojemu chlopakowi radio samochodowe oryginalne .. nowe okolo 800zł dlatego znalazlam samochod rozbity taki sam w mojej okolicy i postanowilam ze podjade i odrazu gosciu mi zamieni...dlatego pojechalam do chlopaka wzielam go i samochod zawiozlam mojego faceta do znajomego a sama nic mu nie mowiac pojechalam wymienic radio. Sprzet byl w super stanie i w optymalnej kwocie 500zl ale to neiwazne...jak zalozylam i pojechalam do chlopaka to on sie ucieszyl bomarzyl o wymianie radia...lecz zamoiast sie cieszyc to szukal tylko jakis wad i znalazl kawalek plastiku odstawalo na tapicerce i wystarczylo tylko dokrecic no ale oczywiscie juz bylo wszystko do dupy bo 1milimetr mu przeszkadza... odrazu dstalam takiego dola ze szok...a jestesmy doroslymi ludzmi i o takie cos mnie wkurwil i rozjechalismy sie do domu...ani dziekuje ani ponaluj mnie w d...... . To prawda ze dobrymi czynami jest pikło wybrukowane!

Gość onaboona
dzieki...Bóg ma różnych lokatorów na świecie ;/

Gość asfgdsz
piszesz tak nieskladnie ze masakra :| a na drugi raz bedziesz wiedziala zeby nie robic takich drogich prezentow bo i tak tego facet nie doceni.po 1 to nieeleganckie bo takie prezenty zobowiazuja i moze twoj chlopak czul sie skrepowany a po 2 po dwoch latach zwiazku takie prezenty :/ 800 zl chciala dac za radio..masakra..jak sie sama frajerujesz to nie miej pretensji do faceta. a na nastepna okazje to mu kupisz prezent za 2000? jakbys mu kupila smieszne gacie albo koszulke to by nie bylo takiej sytuacji. prezent nie musi byc drogi zeby byl fajny..pozatym to tylko rocznica byla.. :|