Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aleMamwymaganianiee

strasznie mnie pocagaja

Polecane posty

Gość aleMamwymaganianiee

nie wiem czy jestem jaka dziwna ,moze glupia .Nie lubie kolesi wyzelowanych ,wysoalriowanych ubranych na bialo wiaodmo o co chodzi -sa antymezczyznami i blizej im do kobiety .Natomiast mnie podniecaja dwa typy facetow : Opalony od slonca łysy (musi mieć ladna twarz) robol troszkie umiesniony -nie mowie tu o koksie ale dobrze zbudowany ociekajacy potem i smarami w ogrodniczkach facet....normalnie symbol meśkości ... i drugi typ faceta przysojny wysoki w garnitutrze albo jeansy i czarna koszula i marynarka -boskie do tego okularki -nie musi je miec,najpiej lekki zaroscik ,lekko umisniony (lekko!):) maj gad normalnie miodzio . czemu tacy faceci nie chdoza po ulicach ?? ostatni raz widzialam takiego z 5 miesiecy tego ...ehh:( gdzie mozna takich spotkac??

Gość alemamwymaganie
no ale centra handlowe...a tam moze jednego jakims cudeem mozna spotkac:/

Gość marzenia marzeniu marzenika
robotnik w warsztacie samochodowym- sylwetka zgrabna lekko umięśniona,goły tors po którym spływają kropelki potu,podarte dżinsy które lekko opadają na brzuchu ponieważ kieszeń obciąża klucz francuski.Brzuch kaloryferek, zgrabny tyłek.Na twarzy lekki zarost , ubrudzony trochę smarem. Rozczochrane włosy , chabrowe oczy błyszczące spośród ciemnej oprawy i zabrudzenia smarem.Gdy pracuje wysiłkowo widać jak jego mięśnie pracują,napinają się i rozluźniają, po pracy odkręca prysznic niedaleko warsztatu który moczy jego ciało na słońcu, jego dżinsy mokną.

Gość ehh gdzie sa tacy mezczyzni
mm:)sexi

Gość Chanel-mademoiselle
tacy to tylko w reklamie Ery:-P