Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

refleks_ja

PYTANIE DO UŻYTKOWNICZEK ALLEGRO

Polecane posty

Mam pytanie odnosnie wystawiania aukcji na allegro: chcialabym wystawic ubranka syna na allegro, ale nigdy tego nie robilam. Powiedzcie mi prosze: - jaki jest koszt wystawienia aukcji - czy bardziej oplaca sie wystawiac ciuszki pojedynczo czy raczej porobic takie mega paki? - w jaki sposob umieszczac tam zdjecia tzn za pomoca jakiego programu? Bede wdzieczna za wszelkie odpowiedzi

Gość koszt Ci sie pokazuje na biezą
co to znaczy zaznaczasz jakas opcje pod ktora jest cena - więc ciezko powiedzieć - wydaje mi sie ze lepiej jaka duża pake bo wolałabym taka jeśli sensowne ubranka zawiera niz pojedynczko. Zdjęcia sobie pomniejsz np w paint'cie i wklejaj normalnie :P

Gość saleminka8
lepsze mega paki,bo za każdą wystawioną aukcję płacisz a jak zrobisz np.3 aukcje a nie 6 to mniej już będziesz miała do zapłaty :) nie wiem ile biorą za wystawienie ogłoszenia z ubraniami...

Gość saleminka8
foty chyba w każdym formacie,ale lepiej w jpg a zmniejszyć można w paint

pytam o format, bo lepiej chyba od razu ustawic wlasciwy w aparacie i nie bawic sie juz w zadne pomniejszanki :P tylko czy nie wydaje sie wam, ze na tych mega pakach sie traci? na ogol sztuka wychodzi po 2-3 zl a tak mozna dostac wiecej i wlasnie: wystawiac z cena minimalna, czy licytacje od 1 zl a moze kup teraz?

Gość zolzaa
nie wystawiam na allegro ale kupuje i powiem Ci ,ze wole kupowac paczki ,chociaz po 6-8 sztuk niz jedna,zawsze taniej przesylka nigdy nie licytuje z cena minimalna ,bo to mija sie z celem. -najwoecej aukcji kup teraz

Gość masz to na allegro
wszystko masz opisane krok po kroku w serwisie allegro, zdjęcia się pomniejszają automatycznie ja nigdy nie kupuje na aukcjach, gdzie ktoś oszczędza na kosztach i wystawia 1 zdjęcia 50kb, na którym nic nie widać