Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euklii26

Mam małe dziecko i nie jade na wesele chciałabym przekac drobiazg poradźcie mi

Polecane posty

Gość euklii26

JEst to moja kuzynka, moi rodzice jadą (300km) i chciałabym im coś przekazać dla nich możecie mi podpowiedzieć co to mogłoby być? Mi przychodzą do głowy tylko takie podwojnie pakowane filizanki ze spodeczkami... wypada czy zbyt banalne?

Gość fdvbfdsbb
na moje..banalne :) :) :)

Gość kartkę z życzeniami
a wśrodku stówka

Gość no co wy kasy nie
album taki slubny fajny

Gość fsdvgfdgdfhhhhffdsfsdf
bezkonkurencyjnie.....kartka ze 100 w srodku:) Kasa sie przyda,kupia (doloza do czegos..) co beda chcieli, a nie potem...10 odkurzaczy, 5 expressow, 15 albumow do zdjec,itp.... A filizanki,coz....tandeta;)

a ja uważam że filiżanki, ale takie porządne, np. Rosenthala są jak najbardziej na miejscu :)

Gość euklii26
Z tego co wiem, to jej przyszło mąż i teściowie maja swoje firmy więc z kasą krucho u nich nie będzie, no i myślę, że nikt nie daje albumu w prezencie ślubnym. Ja nie dostałam i w sumie każdy z moich znajomych nie dostał. A wydawałoby sie takie banalne ;) Dzięki za ten pomysł z albumem, zdjęć z wesela zawsze mnóstwo :)

też myślę ze pierwszy ale ja kiedyś widziałam świetne drewniane. zależy co kto lubi- są mniej przesłodzone

Gość euklii26
Znalazłam coś SUUPER może ktoś skorzysta, jak szkoda, że termin realizacji długi bo nie zdążę :( :( :( coś pięknego: Zobaczczcie ile ciekawych kartek do wewnatrz można dać poprostu piękny niepowtarzalny prezent, za miesiąc wesele szwagierki na pewno dostanie od nas taki właśnie prezent : http://allegro.pl/item708228013_ksiega_album_slubny_haft_waszych_imion_i_daty.html