Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropka w kropce

jestem msciwa

Polecane posty

Gość ropka w kropce

w lutym moj mezulek wyprowadzil sie wielkiej burzy.,..po biciu wyzwiskach i grozbach karalnych...znalazlam wlasnie dzis jego kurwe..dla ktorej wyczyscil nasze konto ..zapomnial o dzieciach ... mieszka pare ladnych km ode mnie...co proponujecie...wsiasc w auto i przypierdolic? wiem tylko gdzie pracuje..ale nie wiem czy zostane wpuszczona do zakladu...nie sadze..ona jest garkotlukiem...

Gość kaskadka
a co ona ci zrobila ze chcesz sie na niej mscic??nastepna zalosna porzucona.

Znajdź mężulka, wyczyść jemu konto a potem rób co chcesz :-o Myślisz, że jak ją obijesz to mężulek wróci? :-p

Gość ropka w kropce
chce tam pojechac ...i jej przypierdolic...wiedziala ze jest zonaty..zonatych sie nie rusza....jezdzil w delegacje..az sie wydelegacjowal... dowiedzialam sie ze kuchnia czynna do 15-15.30...mam wolny piatek ..zaraz policze ile mam tam km..

Gość ropka w kropce..
nie chce zeby wrocil ....zlozylam pozew rozwodowy...ale sprawiedliwosc musi byc!! co do jego konta..nie da rady...

Gość ropka w kropce
niech poczuje moj oddech na sobie....i nie rusza wiecej zonatych .. mam 620 km..:(

Gość ropka w kropce
moze jak dostanie wpierdol porzadnie to bedzie sie bala...

moze jak dostanie wpie**ol porzadnie to bedzie sie bala... zastanow sie chwile, i odpowiedz na takie pytanie - kto tak naprawde powinien dostac

Gość Chanel-mademoiselle
nie dawno na tym forum założyła kobieta temat,że pobiła kochankę męża.Tamta wylądowała w szpitalu,sprawa oparła się o policję.Kobieta szukała porady jak uniknąć wyroku skazującego. Zastanów się czy warto ruszać to gówno-możesz się nieźle upaprać:-)

Jak masz poczuc sie przez to lepiej to jedz i zrob to a potem opowiedz jak było (tylko ze szczegołami) ;)

Gość glupia baba jestes
nie dziwie sie ze Cie zostawil.... wpierdal jakjuzto mezowi sie nalezy....

Gość ropka w kropce
czy mam jej wygarnac przez telefon? a moze zlozyc pozew z orzekaniem o winie ..choc tam juz lezy bez orzekania bo chce jak najdszybciej sie uwolnic

Gość ropka w kropce
nie uwazam sie za glupia...bylam 18 lat mezatka...19 w zwiazku....jestem jeszcze mloda bo wczesnie wyszlam za niego...mam dwie duze corki...wiem ze uloze sobie zycie bo jestem atrakcyjna madra kobieta ...tyle ze po przejsciach ...ale duma...moja duma zostala nadszarpnieta

Gość umpaumpaumpa
olej zdzire, co najwyżej nabluzgaj jej przez telefon, szkoda paliwa..

dobrze sie zastanow nad tym co chcesz zrobic, to nie ona zawinila, masz prawo czuc nienawisc, ale nie znizaj sie do takiego poziomu sorry ZS ale chyba autorka od początku swój poziom pokazuje do zupełnego dna brakuje jej tylko planowanej właśnie zemsty

Gość kaliska
madra kobieta nie myslalaby o zemscie.

nie zbuduje szczęścia na cudzym nieszczęściu, zrozumie to jak ją też zostawi większej herezji nie słyszałam nie mówiąc o tym, że cudze nieszczęście to pojęcie bardzo względne

sorry ZS ale chyba autorka od początku swój poziom pokazuje do zupełnego dna brakuje jej tylko planowanej właśnie zemsty nie mam pewnosci ike, bo potrafie wyobrazic sobie jak silne emocje nia kieruja

emocje nie są usprawiedliwieniem dla pewnych słów no...może po trochu są.....ale mimo wszystko pewien poziom powinno się trzymać