Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropka w kropce

jestem msciwa

Polecane posty

to on mnie bil ...starsza corke rowniez ..za to ze jest podobna do mnie...on ublizal ..mam pare obdukcji a on ma zalozona karte przemocy w rodzinie a ty za to wpierdol jego kochance........ będziesz taka jak on nie- w zasadzie gorsza

Gość loka..
Ofiara chce znalezc sie w roli kata. Ochlon, przynajmniej postaraj sie i szukaj pomocy w konstruktywnym zalatwieniu problemu.

a mylisz, że nie?? podświadomie chce mścić się na kochance, że ukradła jej Misia ike, zaczynasz projekcje - laska zlozyla pozew rozwodowy - to na znak walki o misia? jestes chora, nie pisz wiecej :-)

Gość loka..
a ty za to wpie**ol jego kochance........ będziesz taka jak on nie- w zasadzie gorsza Jenki Ike ochlon:)

Gość ropka w kropce
pomozcie mi wiec znalezc te konstruktywnosc....

ZS to powiedz mi po co chce zemscic sie na kochance ? kobieta ktora byla bita i poniewierana przez meza ?

Gość loka..
podświadomie chce mścić się na kochance, że ukradła jej Misia Nie moze robic czegos co planuje nieswiadomie:) Napisala, ze chce jej wlac za to, ze zwiazala sie z jej mezem. Wiec gdzie tu podswiadomosc??? :)

Gość Chanel-mademoiselle
Nie,no jak tak to wybacz autorko -jesteś nie źle walnięta.Zamiast się cieszyć,że pozbyłaś się gada z domu,uzyskać rozwód z orzeczeniem o jego winie to ty chcesz bić jego kochankę. Ja bym ją zaprosiła do knajpy na super kolację by jej podziękować za to,że mi życie uratowała:-D

Gość loka..
Mialo byc " co planuje swiadomie"

Gość ropka w kropce
dlaczego chce jej krzywdy? bo chce wiedziec ze cierpi jak ja na poczatku kiedy mi sie zawalil swiat

Ja bym raczej jej współczuła kochance, że związała się z damskim bokserem, a rozwód bym zmieniła na orzekający o wyłącznej winie męża.

ZS litości pozew to pozew- pozew można wycofać:) pozew nie jest żadnym dowodem na to, że kobieta pogodziła się z faktem odejścia męża- gorzej o tym, że tak nie jest świadczy jej dzisiejszy topik sam zmierz sobie temperaturę :P

a ty za to wpie**ol jego kochance........ będziesz taka jak on nie- w zasadzie gorsza jak można być gorszym od kogo, kto bij swoją rodzinę? Kobieto, ochłoń, wystarczającą nagrodą dla niej jest trafienie na kogoś takiego jak Twój mąż. Ciesz się, że się od niego uwolniłaś, walcz o dobro swojej rodziny i święty spokój.

loka świadomie wynajduje sobie inne powody podświadomie powód jest inny to miałam na myśli

Gość loka..
Konstruktywne dzialanie. Idz do Miejskiego Osrodka Pomocy Rodzinie. Tam jest dzial Interwencji Kryzysowej. Umow sie z psychologiem i pogadaj.

Gość Chanel-mademoiselle
ropka-Ty jakaś masochistka jesteś! Po co ci taki facet?Za mało chyba Cię lał,że teraz takie bzdury piszesz.

loka jedno pytanie - czy ty czytasz ze zrozumieniem ? autorka pisze ze byla bita, facet od niej odszedl (to jzu powinna odetchnac z ulga jezeli po pierwszym czy drugim razie ktory dostala w oko nie zlozyla sama sprawa o rozwod) do innnej - facet ktory bije i poniza i jezdzi w delegacje na pewno mial tez inne kochanki, przeciez szacunek do zony nie powstrzymywal go przed wskakiwaniem innej do lozka; to ze autorka poznala jego obecna kochanke nie znaczy ze nie bylo innych ... a teraz ta kochanka zyje z damskim bokserem a ex zona chce na NIEJ sie ejszcze zemscic ze ta baba pewnie totalnym dla siebie pechem wyciagnela z jej domu kata wprowadzajac go do swojego wlasnego :O

jak można być gorszym od kogo, kto bij swoją rodzinę? wystarczy bić kogoś zupełnie nieznajomego bez najmniejszego powodu- za to że żyje

Kobieto, ochłoń, wystarczającą nagrodą dla niej jest trafienie na kogoś takiego jak Twój mąż co wy z tymi nagrodami i karami cholera - a co ta kobieta tak naprawdę jest winna?? że się pewnie zakochała?? no tak na jej uczucia i emocje nie ma usprawiedliwienia......mimo, że tak naprawdę ona nie skrzywdziła nikogo

o tym, że tak nie jest świadczy jej dzisiejszy topik nie zgadzam sie - topik moim zdaniem swiadczy o nienawisci silnych emocjach, frustracji - bynajmniej nie o probie odzyskania meza tego co napisalas o biciu wole nie komentowac :-)

dla mnie bicie swojego dziecka jest bardziej zatrważające niż pobicie kogoś obcego i nie porównywałabym pobicia swojej córki do pobicia kochanki przez żonę na korzyść pobicia swojego dziecka a co Wy tym zakochaniem- zakochujecie się o pierwszego spojrzenia wszyscy a później jak niewolnicy uczucia pokornie znosicie wiadomość o rodzinie i żonie? jak zapominamy o jakichkolwiek zasadach to dlaczego bronimy autorce pobić kochankę?

Gość ropka w kropce
chanal ..i moze to dobry pomysl .....moze nie zaprosze jej bo za daleko ale podziekuje

dobra może nie walczy może się mści, że walkę przegrała ale mimo wszystko mam subiektywne wrażenie, że jakby chciał wrócić to by go przyjęła:P( ale tak to już tylko moje przypuszczenia) zs a co do bicia- nie uznaję żadnej przemocy fizycznej każda taka przemoc jest niczym nie usprawiedliwiona to tak piszę.. żeby była jasność

hanal ..i moze to dobry pomysl .....moze nie zaprosze jej bo za daleko ale podziekuje wystarczy gustowna kartka i slowo dziekuje - podpisane - wolna

ike mialem na mysli ten tekst: jak można być gorszym od kogo, kto bij swoją rodzinę? wystarczy bić kogoś zupełnie nieznajomego bez najmniejszego powodu- za to że żyje nie skomentuje :-)

dla mnie bicie swojego dziecka jest bardziej zatrważające niż pobicie kogoś obcego i nie porównywałabym pobicia swojej córki do pobicia kochanki przez żonę na korzyść pobicia swojego dziecka ale to nie kochanka pobiła żonie dziecko kochanka dostanie za to, że sobie jest

Gość MIKI 8128
skoro oboje są winni tego, co się stało, to dlaczego chcesz bić tylko ją ?