Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropka w kropce

jestem msciwa

Polecane posty

To właśnie wy pie**olicie jak potłuczeni między sobą rozwalając temat. o przepraszam, temat jest zakonczony - lasia wysle kartke dziekczynna Człowiek by popisał,wypowiedział się ale jak się poczyta te wasze chociopoły to ręce opadają. to trzeba pracowac na sila przebicia Ike,jak tak potrzebujesz pogaduszek z facetami o bzdurach(widać czegoś ci brakuje w realu,patrząc na twoje gatki z innymi facetami z tego forum) to załóż sobie swój temat i uskuteczniaj tam romansowanie ike ma swoj temat, wpadnij tam, zrob jesien sredniowiecza, to nie bedzie sie szlajac po innych tematach, to z nudow tak biega :-)

ike ma swoj temat, wpadnij tam, zrob jesien sredniowiecza, to nie bedzie sie szlajac po innych tematach, to z nudow tak biega a dlaczego do mnie?? u ciebie też jest sporo miejsca:P a też wypisujesz po topach "chociołopy"

a też wypisujesz po topach "chociołopy" pojecia nie mam co to jest, ale jesli nawet takie wypisuje to tylko i wylacznie jako reakcja na twoje chaciklapcie :-)

pojecia nie mam co to jest, ale jesli nawet takie wypisuje to tylko i wylacznie jako reakcja na twoje chaciklapcie nie szukaj usprawiedliwienia dla swoich pitoletów

umawialiśmy się, że będziesz uprzedzał to ty nie dotrzymujesz warunków umowy

umawialiśmy się, że będziesz uprzedzał to ty nie dotrzymujesz warunków umowy umowmy sie ike, ze umowa z toba jest rownie mozliwa jak dyskusja umowa stoi?

nie nie stoi nie umawiam się z tymi, którzy nie potrafią ze mną dyskutować: P

umowmy sie ike, ze umowa z toba jest rownie mozliwa jak dyskusja umowa stoi? swoją drogą po przemyśleniu większej bzdury napisać nie mogłeś jak chcesz umawiać się z kimś z kim umawiać się ponoć ( !!!!) nie da:P

Gość oj dzieci.....
jak dzieci... ...bo ci żaba wskoczy między oczy... ....a tobie żmija do samego ryja... .......itd.... ........................dziecinada!............

mam trzy latka trzy i pół główką sięgam ponad stół poprawimy się mamo ..... ale nie w tym wcieleniu

twoją na pewno :P :P:P:P a teraz oddalam się "gotować " :P