Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karlter

Dziewczyny jak uwazacie do kiedy facet powinien mieszkac z rodzicami?

Polecane posty

Gość im krócej tym lepiej...
i najlepiej żeby od razu po "dojrzeniu" zarabiał tyle żeby mógł sobie pozwolić na takie mieszkanie: http://www.domoklik.pl/oferta/sprzedam/mieszkanie/86960/mazowieckie-warszawa-mokotow-inne-sztormowa.html ale niestety, czasy są jakie są, więc im wcześniej się wyniesie tym lepiej o nim świadczy, ale nie ma co oczekiwać że się uda raz dwa :/

Gość Locco
Mam 26 lat i nadal mieszkam z rodzicami w dużym domu. Od 1,5roku intensywnie pracuję i finansowo jestem niezależny. Jednak, zamiast płacić komuś za mieszkanie (czy to wynajem bądź te niewyobrażalne odsetki od kredytu) w pierwszej kolejności wybrałem kupno auta (oczywiście gotówka), na którym de facto dodatkowo zarabiam, a pozostałe rezerwy inwestuję w siebie. Od jakiegoś czasu nie jestem w poważnym związku z braku większych fascynacji. Pozdrawiam wszystkich singli!

Gość dobrze mu tak hahahahaahhaha
ja mam 35 lat nadal mieszkam z rodzicami i gówno mnie obchodza prymitywne stereotypy kiedy powinien.. od kiedy... czy wypada.. takie teksty sa dobre dla zakompleksionym ludzików ktorzy swoje zachowanie warunkuja oceną innych (społeczna) mi wszystko wypada bede mieszkał i do smierci swojej i ignoruje co byc powinno?? nic nie powinno

Gość gość
Program dofinansowania MDM to dobre rozwiązanie. Ja dostałem całkiem sporą dopłatę, co umożliwiło i przyspieszyło wszystkie sprawy i formalności związane z kredytem i kupnem. Na ich stronie wszystko jest dobrze i klarownie przedstawione: http://mieszkaniedlamlodych.com/limity-cen-dla-rynku-pierwotnego-i-wtornego-w-programie-mieszkanie-dla-mlodych-w-i-kwartale-2016-r/

Gość gość
Ja znam faceta 33 lata co mieszka z rodzicami nie dokłada się bo mamusia mówi że nie wypada brać, pierze mu , prasuje, gotuje podaje pod nos itp. A jednocześnie chce żeby się ożenił, ale absolutnie zamieszkał z żoną nadal u niej żeby mogła we wszystko się wtrącać. Facet jest 33 letni pracuje i zarabia ale forsę przeznacza na swoje zachcianki i kitra. Niby by się usamodzielnił, ale przeraża go myśl że będzie musiał żyć na własny koszt !!! Uważam ,że to egoista i sknera.