Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gchhgfh

czy wasi partnerzy/partnerki tez przy was pierdzą i bekają???

Polecane posty

Gość gchhgfh

bo moj to tak praktycznie codziennie jak nie pierdnie to beknie (tylko po beknieciu przeprosi), uwazam ze takie zachowanie jest brakiem szacunku do drugiej osoby ale z drugiej strony smiesza mnie jego miny po ktorych widac ze przynosi mu to ulge

Gość campari34
ja bym mu buzi nie dała nigdy

pierdzimy,bekamy heh, normalka.podkołderniki są najlepsze:D:D pekam wtedy ze smiechu, przez 9 lat jak mialabym przy nim nie beknac albo puscic bączka? :D

Gość Lateks
Kiedyś jak się z laską całowałem to się przy niej zesrałem aż umknęła na balkon

Gość asdasdasdasdd222
ja też bekam i pierdze przy partnerze bo nie chce mi sie ciagle wstrzymywac przy nim :) on robi to samo przeciez to normalne kazdy czlowiek tak robi :D

Gość Lateks
ja sram z podniecenia

Gość a co to
to normalne. i nie świadczy o braku szacuku. jak bym miała wychodzić na każdego pierda to bym musiała cały czas chodzić hehe

Gość Lateks
Przez zesranie facet oznacza sobie teren

Gość niepanienkazacnociona
nic co ludzkie nie jest nam obce:)

Gość Lateks
te, podszyw zaraz ja ci nasram w ryło. A laski to co - robią wielkie kupy i pierdzą za czterech

nie nie obracam sie w tak chamskim towarzystwie, gdzie bekanie i pierdzenie jest oznaką bliskości i zaufania mamy na to inne środki wyrazu :)

Gość Lateks
Poemat o pierdzeniu fartman Od prawieków w całym świecie, Kogo kolka w boku gniecie, Każdy sobie pierdzi chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie. Stary, młody, mały, duży Wszystkim dym się z dupy kurzy, Każdy chętnie portki pruje, Bliźnim pod nos popierduje. Pierdzą panny, dobrodzieje, Księża, szlachta i złodzieje, Nawet papież chociaż miernie, Też kadzidłem sobie pierdnie. Pierdzą ludzie na siedząco, Na stojąco i chodząco, Pierdzą nawet przy kochaniu, By dać taktu jak przy graniu. Krasawice w wieku kwiecie, Pierdzą cicho jak na flecie, A poważne w wieku damy Wypierdują całe gamy. I w teatrze i w kościele, W dnie powszednie i niedziele, I filozof i matołek, Każdy pierdzi ciągle w stołek. Jeden przebrał w jadle miarkę I ma w dupie oliwiarkę. Gdy chciał pierdnąć na odmianę, Obsrał okna, drzwi i ścianę. Ten zaś smrodzi jak niecnota, Jakby zjadł zdechłego kota. A kiedy się czosnku naje, To aż wiatrak w oknie staje. A ten trzeci jest w humorze, Kiedy pierdnąć sobie może, Więc natęża siłę całą By popierdzieć chwilę małą. Tam jąkała w kącie stoi Dupę ściska bo się boi Chciałby sobie puścić bąka Lecz w pierdzeniu też się jąka. fartwoman Jednym słowem w całym świecie, Kogo bzdzina w dupie gniecie, Wszyscy niech se pierdzą chętnie, Cicho, smutno lub namiętnie.

Gość patriotascierwa
ew33 to wspolczuje twej alergii, powinnas juz dawno umrzec, zwlaszcza , ze masz uczulenie na sama siebie. My nie pierdzimy i nie bekamy? Buhahahahahahahahahaha Ja najbardziej lubie gdy moj partner pierdzi mi do buzi po bigosie i mielonych a pozniej jeszcze beka mi w usta przy pocalunku. I wiem wtedy, ze on mnie kocha i ufa mi.

Gość Lateks
poemat o moim sraniu sobie do ryja sram se do ryja sram se do ryja o jejjjjeee sram se do ryja bo jestem gej :classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool::classic_cool:

Gość malinkaaaaaaaaaaaa
my przy sobie pierdzimy i bekamy :):):)

Gość kolejny dziwny temat
A my przy sobie nie pierdzimy ani nie bekamy. Obowiązuje nas pewien poziom kultury osobistej wobec partnera zyciowego.

Gość ale kłamczuchy z niektórych
srata tata, macie dupy pozatykane na korek?