Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta gorsza od zawsze

Wygląd niestety bardzo determinuje to czy nam sie powodzi w zyciu

Polecane posty

Gość ta gorsza od zawsze

I nie mowcie ze tak nie jest :-o Spojrzcie, jak jest sie atrakcyjnym to wszystko przychodzi latwiej. A tak poza tym pomyslcie, czy widzieliscie kiedys brzydka dziewczyne w dobrym aucie ? Tam same wypacykowane niunie siedza :-o W telewizji aktorki takze sa atrakcyjne. Dlaczego jak ktos nie ma szczescia do wlasnego wygladu to z gory skazany jest na gorsze zycie ? :-(

Gość dcdsvdsv
bzdura. lalunie sa w fajnych autach, bo sposnorzy im kupuja albo pozyczaja. dupa pracuja, a nie glowa. nie martw sie, wszyscy ludzie normalnie moga sie dorobic, tylko trzeba wykorzystywac swoje atuty. bzdury, ale taki jest dzisiejszy swiat. dojrza i Ciebie, zobaczysz!

Gość penelopa pomponia
wygląd fajnie mieć ale znam mnóstwo ludzi z o nieciekawej aparycji nadrabiają zato niezwykłym poczuciem humoru i dystansem do siebie i świata, wygląd jest ważny przy pierwszym wrażeniu na dłuższa mete nie wystarczy. Oczywiscie najlepiej miec i wyglad i osobowość ale nie ma co sobie tym zaprzatać głowy musi byc na swiecie róznorodnie i juz a sprawiedliwoscie nie ma i nie bedzie

Wiem, że to co napisze jest kontrowersyjne, ale taka jest prawda. Nie każdy może być na szczycie. Dlatego bardzo dobrze, że są atrakcyjne osoby które są na górze i brzydale i pasztety, które tym pierwszym usługują. Równowaga jest zachowana i jest wszystko ok :-) Nie rozumiem, wielkie mi hallo... :-o

Gość a ty nie
dcdsvdsv ---> goń się. Jestem atrakcyjna i mam fajne auto, bo ciężko na nie zapracowałam. Głową, nie dupą.

Gość dcdsvdsv
hehehe i musialas to wszystkim tutaj zakomunikowac, nie?:D patrzcie, jaka jestem zajebista!!!!!!! a sobie miej, widac, ze teraz tez pracujesz siedzac na kafe i leczac kompleksy:D my cie nawet nie znamy i nie wiemy, czy ci wierzyc. pokaz fotke z nk, bo pewnie masz taka:D

Gość dcdsvdsv
a glowa tez mozna zarobic - jak zrobisz komus loda:D

Gość a ty nie
Chciałam zakomunikować - NIE GENERALIZUJ! I kto tu leczy kompleksy?:) Tak, mam taką pracę, że czasem mogę posiedzieć na kafe. Konta na nk nie posiadam. Bardzo się cieszę, że znalazłeś sposób na samorealizację przy użyciu swojej głowy. Nie muszę ci chyba tłumaczyć, że mierzenie twoją miarką nijak się ma do rzeczywistości, co?

Gość PiwnoOka84_84
Nie zgadzam się. W fajnych autach siedzą często wypindrzone, wytapetowane laski.. a czy ładne.. cóż, dzięki tapecie "możliwie" wyglądają;) (chodzi mi tu o dziewczyny, które wożą się ze swoimi chłopakami bmw itp) - oczywiście nie uogólniam. Bywają i takie co są naprawdę ładne - ale to rzadkość. Aktorki w TV? Większość z nich bez makijażu i odpowiedniej charakteryzacji zginełaby w tłumie:) Moim zdaniem liczy się silna osobowość, siła przebicia:) to jest coś co ułatwia kontakty z innymi, co ułatwia znalezienie dobrej pracy, co w konsekwencji daje przyzwoite dochody:) Grunt to polubić siebie i zadbać o swój wygląd by czuć się pewniej:)