Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julita667

JAK PRZYZWYCZAIĆ SIĘ DO NOSZENIA OBCASÓW???

Polecane posty

Gość Julita667

Potrafię chodzić w wysokich butach, sprawnie mi to idzie, ale wystarczy godzina, a ja już padam! Nogi mnie bolą tak cholernie, że muszę zdejmować piękne buciki i wskakiwać w adidasy:( Jak wy sobie radzicie?

Gość a ja mam tak samo
może to kwestia przyzwyczajenia... bo na codzień pomykam w płaskich

Gość hhgiuhil
A ja pomykam w szpileczkach 24h i jakos daje rade... mam buty wygodniejsze i mniej wygodne, wiem ktore kiedy zalozyc

Ja zawsze chodze na wysokich, ale kiedys tez nie moglam. Wszystko zaczelo sie od tego, ze na sile kupilam kozaki (bardzo wysoki), a wiedzialam, ze w nich nie zejde. Byly bardzo ladne...wiec postanowilam cierpiec, zeby wygladac...I przyzwyczailam sie :)

no ja tez tak mam nie wiem moze mam nie wymioarową stopę? mam kilka butów z małym lub większym obcasem i po ok. godz jak nie pięty to boki stopy są pościerane czasem do krwi albo mięsa.. a co najgorsze że za rok w czerwcu wychodze za mąz i musze miec buty na obcasie bo jestem ciut nizsza od mlodego ale fakt jest faktem ze moje spoty chyba sie same rzadza a czasem chodzenie po domu w tycgh butach by je jakos rozchodzic albo co nic nie daje.. masakra..

To trzeba zrobic w lato jesienna :p wygodne klapeczki na malym obcasiku i nic wiecej do szczesciea niepotrzeba