Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaajojojo

ale wiecie co...

Polecane posty

doszłam do wniosku, że durna ta Bachleda jak but. Miała sobie studiować jakieś dziennikarstwo i grać w Niemczech, później wyjechać. Zawsze mogłay teraz jeszcze pisać tu czy tam a tak? Bez sensu wszystko. Wiadomo, że co to za karierę zrobisz zaczynając w debiucie, który w sumie Cię przekreśla. Nie wiem. Całe życie do góry nogami. A ma dorobek niczym Olbrychski - dosłownie. Ciekawe czy będzie miała 3 dzieci,a każde z innym facetem. Jak Farel.

Gość Alicja Bachleda Curuś
ale ja go kocham love!!:(

No ale wtedy by tak nie umiała na pewno gotować i kto wie czy wtedy miałaby mieszkanie w Krakowie od kochanka... mieszkanie od kochanka... jak to brzmi...

W SUMIE Farel osiągnął już etap Mahometa, który miał 4 żony. Muzułmanin może mieć 4 żony maksymalnie. A ile żon może mieć katolik? Oto pytanie do pana magistra Farela Kolina - jak pan uważa panie Farel ile jeszcze dzieci będzie miał pan w życiu? Albo raczej kiedy następne dziecko?

Taki mini wywiad - zakładając że małzenstwo służy prokreacji przede wszystkim - wg kryteriów katolickich ma pan 4 dzieci, a zatem ma pan 4 żony. I może je pan mieć bo w sumie pana na nie stać z punktu widzenia muzułmańskiego, ale czy odważy się pan na dziecko nr 5? I co dalej panie Farel? I tak rujnuje pana Złota Malina w USA. I tyle :(

Gość Colin Farel
w tej sprawie prosze soe skontakotowac z miom lawyer adwokat!!

Albo DOKŁADNIE NOMINACJA do złotej maliny, a mógł być Oskar, ale...za duzo się piło, szalało...ćpało. i tak dalej i tak dalej... :( Ciekawe jakby byłby pan piłkarzem panie Farel? Pewnie 10 ligii. Chociaż...kto wie. Tak inaczej pan energię pozytkuje jak widzimy. Polecamy panu udział w męskiej wersji Lary Croft. Jako Larsen Kroft. Całe szczęście, że przed porodem kobiety sa 9 miesiący w ciąży bo nawet by pan nie wiedział z kim ma pan w ogóle te dzieci... no nic. Zyczymy dalszych sukcesów.

Gość Colin Farel
stanowczo żądam aby szanowna Pani nie obrazala mnie i mojej zony Alicji!!!

Mamy jeszcze takie pytanie do pana - czy lubi pan pływać? Czy pływał pan w morzu podczas kręcenia zdjęć do ondline. W ramach przerwy. Czy raczej nie. Albo czy miał pan swoją łódeczkę malutką tam gdzieś zacumowaną?

i ja i ja!! stanowczo żądam!!!!!

Gość Colin Farel
azaliz i owszem posiadam jachty który byl przycumowany na wybrzezu w ten piekny letni dzien ot co!

Ostatnie pytanie jeszcze mam odnośnie ŻYLETKI/BRZYTWY - czy lubi pan swój zarost i jak często używa pan żyletki? A na zakończenie jeszcze podsumowanko - czy uważa pan, że jest pan przystojny?

widzimy tutaj, że pana młoda uhm uhm... partnerka stoi za panem murem. Pan bardzo podoba się kobietom, ale chciałabym usłyszeć co pan sam myśli o swoim wyglądzie. UWAGA!!! Włączam magnetofon.

Gość mama Colina
precz z Alicja.nigdy jej nie zaakceptuje.Colin ty buraku obiad juz dawno wystygł!!! do kurwy nedzy ostatni raz robilam Ci mielone z żymlokiem.

Nie no proszę panią, pani mi psuje wywiad z pani SŁAWNYM synem!!! A pani słownictwo panią DYSKREDYTUJE. Po prostu pani słownictwo to obraza dla moich pięknych uszek. Wie pani co? Niech się pani lepiej idzie wytaułować. Farel już znalazł sobie sobie kucharkę. I to jaką! Kolin chciałam powiedzieć. Z Polski!

Gość mama Colina
nie prawda!!! ala nie umie gotowac! ja wszystko pichce.jak mam nie kurwowac jak ja zech czekom z tym łobiadem a ta piczka siedzi na kafe. wiem ze jest przystojny,ja pierdole wszyscy wiedza. ostatni raz go wolam Colin na łobiaddddddddd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

Niech nam pani zatem troszkę opowie o ...dzieciństwie Kolina Farela. Postronny obserwator może odnieść wrażenie , że oglądał dużo filmów. Ale jakich? No właśnie - czy bajek dla dzieci? Raczej nie. A co robiła wtedy jego mamusia? A gdzie był tatuś? Co działo się z rodzeństwem? Może krzywdzili Kolina? Gdzie byli? Słuchamy pani zwierzeń.

Gość Colin Farel
no juz mamo juuuuuuuuuuuuuzzzzzz!! przeciez wiesz ze mam zone wiec musze choc udawc ze jom kocham :( co do mego zarostu - pytam - o co chodzi?/

Może tak - czy jest pani całkiem dumna z osiągnięć pani syna? Co jjest powodem pani dumy gdy myśli pani o swoim synu, a co nim nie jest? Słuchamy.

jak to?? czy tzn ze nikt mnie nie lubiii??:(

gdy mysle o Kolinie i Alicji mam ochote zjesc kupe:classic_cool:

Gość mama Colina
Colin to trudne dziecko.ojciec nie znam go bo bylo duzo ich.siostry zawsze go bily ,przez to ma taki perkaty lekko nosek oh ah...:) ogladal zawsze gumisie i piotrusia pana, z filmow 4 pancernych i psa. od malego umial polski.jak sie urodzil mowil, siemka,jestem. jego 1 słowo to : akukulemo nala dero si chyba po hebrajsku ;) ma 1 jadro ale nie piszcie o tym w prasie.lubi kapuche zasmazana i dziewczyny o krotkich nogach takie jak ma mamusia. no i najgorsze: do dzis je smarki.nie oduczylam go.

proszę państwa - jak ja mam pracować w takich warunkach ja się pytam? Czy państwo - pan panie Farel i pani matko Farela nie możecie jakoś tak normalnie... na dwóch fotelach usiąść. Może spotkajmy sie w jakiejś kuchni - takiej inscenziowanej. Mama będzie gotować spokojnie, syn będzie pod ręką. Może wtedy coś wydobędę z państwa. Zarost - no zarost - chodzi mi o żyletkę dokładniej. Czy kiedyś myślał pan nad tym ( i kiedy?) żeby zrobić z żyletki użytek inny niż zgolenie zarostu? takie pytanie mam niby banalne, może niepotrzebne, ale uważam, że warto je postawić. Z wielu powodów. Ma ono wielkie uzasadnienie, o którym opowiem później.

Gość mama Colina
no a dumna jestem z niego za to ze ma duzo kasy i mi daje nie? normalne

Gość Colin Farel
mamooooooooooooooooo 😭 jak moglas??? no jak???:(

Gość Colin Farel
znaczy co zeby sobie zyly podciać??

Gość jhvbjhcgkhchc
lecz sie, jeszcze nie uzbierałaś na psychiatryk?

Gość mama Colina
nie pytajcie go o zyletke!!!!!!!! na milosc boszką ja mu nigdy jej do reki nie dawalam bo on zamiast buzie to golil siostry na lyso.

Gość mama Colina
colin to za ten łobiad jak nie bedziesz na kolacji ( pajda ze smalcem) to opowiem wszystkim jak robiles kupe alicji na glowe zeby jej odbudowac cebulki.

Gość Colin Farel
mamooooooooooo.... STANOWCZO nalegam zebys przestala mnie publicznie obsmarowywyac bo przestane cie co roku wysylac na wczasy do mrągowa!!!