Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Duszyczka19

DZIEWCZYNY BLAGAM POMOZCIE

Polecane posty

Gość wsdv
zabrwił się na czerwono?

Gość zrob jeszcze jeden
jutro rano, bo ja tez tu widze 3 kreski i na dodatek w innych kolorach

Gość kjsdjiadsaf
no wlasnie, tam sa trzy kreski...!!!Chyba zle wyszedl, kup nowy o powtorz

Gość ciąża jak nic P
ale czegoś tu nie kumam pytasz o wynik testu a stopce masz juz odliczanie do porodu o co kaman?>/

NO BO MAM KOLEJNY KOPNIETY TEST :( KUPILAM JEDEN JAKIES 2TYG TEMU WYSZLO DOBRZE LEKARZ STWIERDZIL ZE NIC NIE MA A TERAZ ZNOW TO SAMO MYSLICIE ZE TO CIAZA TEJ DRUGIEJ KRESKI WYSZLY TYLKO OBRAMOWANIA DLATEGO WYDAJA SIE 3 KRESKI

Gość to nie wiesz czy jestes w ciąz
a juz odliczasz dni???

Gość aa no to zmienia postac rzeczy
:(

Gość Ehh...
Przepraszam że się wtrącam ale mam problem... Mam 17 lat, jestem z chłopakiem 3 lata starszym, 21 sierpnia był nasz pierwszy raz. Oczywiście użyliśmy prezerwatywy. Tylko że potem kilka razy pieściliśmy się dość intensywnie, boję się że plemniki z prejakulatu mogły dostać się do wnętrza pochwy, jego członek był bardzo blisko. Od dwółch tygodni mam duży apetyt (jem nawet rano, a nigdy tego nie robiłam, ponieważ zawsze przy próbie zjedzenia śniadania miałam mdłości), mam obrzmiałe piersi i nieznacznia zaokrąglony brzuch (niemożliwe żebym przytyła naturalnie, ostatnio dużo się ruszam i już w wakacje ograniczyłam słodycze), dzisiaj zmierzyłam sobie temperaturę i wyszło 37 stopni, a czuję się dobrze... Najbardziej martwi mnie ten wzmożony apetyt, po pięciu minutach od zjedzenia obiadu znów mam na jedzenie ochotę. Co prawda dostałam okresu mniej w terminie (13 września), ale był wyjątkowo mało obfity, mogłam go pomylić z krwawieniem występującym czasem we wczesnych etapach ciąży... Boję się kupić test ciążowy, jeśli wyjdzie pozytywnie... Proszę o odpowiedź, czy króraś z Was miała podobne objawy i okazało się że była w ciąży?

Gość Ehh...
Zapomniałam dodać że ostatnio często jestem zmęczona i śpiąca, choć nie mam mdłości czy zawrotów głowy.

Gość Ehh...
Proszę, pomocy... Kupiłam test ciążowy, ale zrobię dopiero rano, wtedy w moczu znajduje się najwięcej hormonów.