Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klucha borucha

rozmowy w toku to żenada,wszystko wyreżyserowane

Polecane posty

Gość klucha borucha

ktoś tam ubrany w okulary i peruke smęci bzdury wyuczone a wybranym z publiki każą grać ,przejmować sie,płakać,trząść sie i robić panike niektóre osoby są te same co z sądu anna maria i inne, wynajęci aktorzy żenada widowisko za10 zł

Rozmowy w toku sa nakrecane lecz bez aktorow :D kiedys kurcze patrze a tam sasiad moj (chodzilo o alimenty i byl w wiezieniu i go zaproszono i sie zgodzil ) a co do wesolowskiej to sa aktorzy , nie prawdziwe osoby oraz sytuacje zmyslone 🖐️

Gość klucha borucha
przecież piszę że rozpoznałam aktorkę, zresztą każdy trzeźwo patrzący widzi , wszystko jest ustawiane a przed chwilą jedna z publiczności zaczęła krzyczeć,podniosła ręce do góry ,płakała i trzęsła się :-D to żeby dodać dramaturgii inna krzyczała na bohaterke i widać było że to nienaturalne bo aktorkami z holyłudu nie są :-D

Gość sqwqwewer
tak, kiedys ciotka z babcia mojego meza wystepowaly bo mialy konflikt miedzy soba i chcialy to wyjasnic, ale nie wyszlo. Konflikt dalej jest a bylo to jakies 2 lata temu. Dostaly peruki i okulary a za wystep 300zl na reke dla kazdej

Bo to nie sa aktorzy tylko statyści i studenci, którzy chcą dorobić ;-) Za moich czasów pół AP dorabiało w tvn przy rozmowach i W11

sqwqwewer tak, kiedys ciotka z babcia mojego meza wystepowaly bo mialy konflikt miedzy soba i chcialy to wyjasnic, ale nie wyszlo. Konflikt dalej jest a bylo to jakies 2 lata temu. Dostaly peruki i okulary a za wystep 300zl na reke dla kazdej :D:D:D:D myslalam ze padne :D:D:D he he nie no 300 zl za wystep jest ok :D mozna co nie co dorobic 🖐️ :D

Gość sqwqwewer
no tak bylo, dostaly po 3 stowki:)

Gość klucha borucha
po co oglądać coś co nie jest prawdziwe.Nakręcane i wymuszone,przecież wiadomo że jak ktoś siedzi na widowni to jest onieśmielony,obserwuje kulisy programu,krępują go światła ,jakby coś mówił to normalnie a oni zaczynają urządzać cyrki jak w programie potyczki jerrego springera

Gość raaaacjaaaaa
haha dokładnie!! wkońcu ktoś to zauważyl, szczególnie wkur.wiaja mnie te stare baby na widowni, przemadrzajace sie i nie mogace zrozumiec ze ktos moze miec inne poglady, poza tym oglupieli czy jak? caly czas tylko gadaja o seksie, zdradach, antykoncepcji itp. kur.wa caly czas to samo!!! nie ogladam już tego gó.wna od dawna, coraz bardziej chce się chyba upodobnic do tego poje.banego show(rowniuez wyrezyserowanego) ''rozmowy jerrego springer'a' czy jakos tak

Gość moj byly i jego kolega
zostali na ulicy zaczepieni przez kogos z ekipy "Rozmow w toku" - koles namawial ich, zeby wystapili w programie jako para gejow :D

Gość modniś
rozmowy w toku to żenujący teatr.

Gość triple_j
Dzisiaj widziałem gościa, która najpierw wystąpił u drzyzgi a później w w11. Program na 100 % jest reżyserowany i zaciągaja tam ludzi, którzy nie mają z tematem nic wspólnego.

Gość kingkong ...
Shatyn ty wszedzie byles ty politykow znasz czlowieku KIM TY JESTES? Tusk czy Komorowski ?

Gość pełen relaks
wszyscy rozmówcy sa podstawiani? ostatnio był jakiś 17-letni wymalowany psychol z nożem w głowie, nie oglądałam, ale widziałam zapowiedzi :o

Nie zawsze są aktorzy :P Kiedyś szukając mieszkania widziałam ogłoszenie w stylu "pary chcące zamieszkać razem proszone o kontakt". Myśleliśmy że inna para ma pokój w mieszkaniu wolny i szuka pary to odpowiedzieliśmy a to do RWT właśnie było :P Program był o obawach przed wspólnym zamieszkaniem itp.. Potwierdzam jedynie że naciągają tam fakty :P

Gość kingkong ....
Shatyn ty wszedzie byles ty politykow znasz czlowieku KIM TY JESTES? Ponawiam pytanie

Wtedy go nie prowadziła Drzyzga tylko ktoś inny. na początku program prowadziła EWA BAKALARSKA moja sąsiadka była też w rozmowach w toku trudny temat był wtedy . nie sa nagrywane te rozmowy sztucznie

Gość nie do końca na pewno
Na przyklad anorektyczki na pewno nie "graly", byly "prawdziwe"

Gość njknkj
Oczywiscie, ze obecne rozmowy w toku to wyrezyserowany show a la jerry springer. Znam osobe, ktora wystapila w rozmowach i mowi, ze strasznie pocieli jej wypowiedzi, polaczyli jej wypowiedzi z innymi pytaniami drzyzgi, wiec zmienili calkowicie sens jej wypowiedzi. Moze kiedys RwT byly prawdziwe, ale w tej chwili sa tak prawdziwe jak w11:D

ja kiedyś jak byłam w liceum to nas wzięli do jednego programu jako publicznosc, tzn. klasę. To był program - taki teleturniej muzyczny, chyba partytura czy jakoś tak. Po tym co zabaczyłam tam.... ehem... jak to powiedziec.... To po prostu była parodia. Kazali nam co jakiś czas klaskac bez sensu i to filmowali. Jakichś trzech pryszczatych wyrostków odpowiadao na pytania, jeden zapomniał nawet że gitara to gitara, my cały czas się z nich śmialiśmy. Potem podobno nas wkleili też do jakiegoś programu z Grechutą, w którym na serio nas nie było.....

"szansa na sukces" to też pełna reżyserka.. żeby się tam dostać menadżer musi Ci załatwić wejście, jak akurat brakuje im osób to biorą takich "byle co" co się zgłosili ale szans nie mają żadnych... z góry już jest założone kto wygra i nawet Ty jako występująca wiesz o tym wcześniej. Masz możliwość wyboru - idziesz i się pokazujesz ale akurat na ten termin ktoś już się umówił że wygra, -czekasz na wolny termin że Ty wygrywasz ;)

Gość derby motocross
moja znajoma była w rozmowach w toku i dostała 200zł za wkręcanie kitu

Gość alitka
To ściema jest. Jednego dnia kobieta opowiada, że jej facet jest uzalezniony od komputera. A nastepnego dnia na TVN Style w Mieście Kobiet opowiada o tym, że jej nie zaspokaja.. No chyba, że lubi o wszystkim publicznie opowiadac.

Gość pierdoły
kiedyś występowałemw programie, temat jest wymyślony i ja nie mam z nim nic wspolnego , wiedziałem o co Ewa mnie zapyta i co mam odpowiedziec, dostałem za to kase i tyle sami do mnie zadzwonili, pierdoły takie ;p, ale zabawa fajna zresztą teraz jestem dziennikarzem więc :D lubie takie rzeczy :D występowałem tam ok.10 lat temu :D

Gość HASIM
ewa drzyzga to kobieta z klasą, jestem przerażona i głęboko zaskoczona,że właśnie ona bierze udział w tej szopce z tandetnymi tematami i tak prymitywnymi ludźmi,że wstyd mi tego słuchać.nawet gdyby zarabiała krocie to gdzieś jest granica dobrego smaku wśród oczywiście cywilizowanych ludzi...

Gość gość
Ewa Drzyzga to żenada i prostaczka, mogłaby zrobić program o prawdziwych ludziach i problemach, zaprosić jakieś modelki, sekretarki by opowiedzieli o swoich prawdziwych przeżyciach a nie takie bzdury na kiju, każdy chyba to ogląda by sie pośmiać z wyreżyserowanych idiotów :o