Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykły Dziwak

Jak to w Polsce jest z seksem nieletnich...

Polecane posty

Gość jakaś tam*
A czy jeśli dziewczyna w wieku 16lat uprawia seks z osoba pełnoletnią to jest to przestępstwo?? Od jakiego wieku nieletni może legalnie że tak powiem uprawiać seks?

Trzeba zrozumieć,że pedofilia nie jest tym za co ją uznajecie.Jasne, można się bulwersować,że dorosły facet pieprzy 14letnią dziewuszkę, można uznać to za niemoralne,ale nie za pedofilie. 14latce bliżej fizycznie do kobiety niż nierozwiniętego dziecka.

"Jako że akurat jestem po resocjalizacji, nie musiałem nic przechodzić, aby mieć dostęp do statystyk policyjnych, gdzie czarno na białym widać, że większość aktów pedofilii, to akty homosexualne." Chwalisz się czy żalisz?Również studiowałam resocjalizacje,co prawda zrezygnowałam,ale zdążyłam dojść do momentu kiedy został poruszony temat pedofilii.I wbrew temu co mówisz o pedofilach homoseksualistach- nie jest to prawda.No chyba,że miałeś profesora homofoba,wtedy łatwo przemycać na wykladach takie teorie.

Gość jakaś tam*
To może odpowiecie na moje pytanie??

Kiedyś była granica 16,teraz jest to 15 lat.Więc nie musisz :D

Gość jakaś tam*
A kto powiedział że ja się boję o siebie? :P Ja myśle o moim partnerze nie o sobie w tym momencie:PP Czyli jemu tez nic nie grozi tak?

Jak go brutalnie nie zgwałcisz to raczej nic mu nie grozi... :D

Gość hohoooo
w Polsce prawo zasadniczo jest takie ze jesli dajmy na to 14letna para sie seksi to oboje popelniaja przestępstwo:o powaznie! mozna by sie bardziej zastanawiac czym jest pedofilia jako taka:o czy np wspomniany Polanski jest pedofilem? czy pociagalo go dziecko jako takie czy po prostu mloda laska? jakas prawna granica wieku powinna istniec, ale czy te 15lat jest sluszne? w niektórych krajach Unii Europejskiej granica wynosi 13lat. poza tym jak ocenic to ze w Polsce poniekad istnieje przyzwolenie na to ze u Romów zdarzaja sie sluby z 12, 13-latkami?

Gość jakaś tam*
Do "Kocyk" O to brutalne gwałcenie to się martwić chyba nie musi Dzięki wogóle za informacje:)