Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mbea

jakie krzesełko do karmienia???

Polecane posty

Gość mbea

dziewczyny proszę Was o radę poleccie mi dobre i funkcjonalne krzesełko! tyle tego jest że nie mogę się zdecydować a opinia osób które sprawdziły jest dla mnie ważniejsza niż np. ilość sprzedanych sztuk z góry dzieki

Gość Drewniane rosnące razem z
dzieckiem. Coś takiego jak Stokke Tripp Trapp albo BabyDan DanChair. Najtańsze z takich rosnących krzesełek to Hauck Alpha. Można do nich dodatkowo dokupić wyściółkę na siedzisko dla bardzo małego dziecka. Generalnie starcza na bardzo długo, bo sukcesywnie obniżasz położenie siedziska i podnóżka w stosunku do oparcia, także może nawet w przyszłości posłużyć za krzesło do biurka jak dziecko pójdzie do szkoły. Z nierosnących, zwykłych i niedrogich proponuję Ikea Antilop. Jest dobre, ludzie je chwalą i jest w tej chwili najczęściej wybieranym krzesełkiem na świecie, zaraz po Stokke. Można do niego dokupić wyściółkę na oparcie i tackę. :) Powodzenia w wyborze!

Gość mammamma
Ja mam właśnie Ikea Antilop z tacką. :)Tylko że wcale nie kupowałam tej dmuchanej wyściółki na siedzisko, a zamiast niej zwyczajnie podkładam poduszkę.