Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarinkaaaaaa

czy on mnie nie chce tylko dlatego ze to zrobilismy???

Polecane posty

Gość katarinkaaaaaa

sluchajcie.......nie wiem jak mam to rozumiec moze mi ktos pomoze i powie jak rozumie ta sytuacje. juz mowie o co chodzi... otoz spotykalam sie z chlopakiem od wakacji 2008, pomiedzy nami nie doszlo do niczego wiecej w sesnsie nie zrobilismy tego, dlatego ze ja nie chcialam. mialam opory poniewaz mialam tzw "motylka" i on o tym wiedzial. tydzien temu przelamalam sie i zrobilismy to....od tamtej pory mam dziwne wrazenie ze cos jest nie tak, wydaje mi sie ze on trzyma dystans. nie widzielismy sie od soboty kiedy to zrobilismy. Nie wiem czemu tak jest, czy to tylko moje chore schizy czy jak:-S

Gość katarinkaaaaaa
mówiąc "zrobilismy to " chodzi mi o ułozenie puzzli z 1000 elementów przedstawiających obrazek mariana krzaklewskiego

spotykasz sie rok z chlopakiem i by rozumiec jego zachowanie zwlaszcza w sytuacji po 1 razie pytasz sie obych osob na forum ? albo znasz go miesiac albo od roku widzieliscie sie i rozmwaialsicie z 10 razy :O

Gość katarinkaaaaaa
do polejka: wiesz, to nie chodzi o to czy sie znalismy miesiac czy rok no moze pod pewnym katem to tak. tylko wiesz ja naprawde mam dziwne odczucie ze cos jest nie tak, no napewno inaczej niz bylo przed....tylko tak naprawde ja sama juz nie wiem dlatego pytam sie obcych osob na forum

Gość polehka
a co zrobisz jak te obce osoby powiedza ci: facet cie olewa, dostal to czewgo chcial i ma cie gdzies ? bez slowa zerwiesz z nim kontakt ? zrobisz mu afere zanim powie ci 'czesc' ? powiesz mu ze obce osoby na jakims anonimowym forum powiedzialy ci, ze ona ma cie gdzies ??

a mi sie zdaje ze tak sie tym przejelas ze teraz masz takie glupie odczucia....zwlaszcz ze chcialas tego juz wcześniej (jak sie domyslam) ale nie zrobilas tego bo ci glupio bylo przez "motylaka"

Gość patiszonek
ale przeciez ja tak nie powiedzialam....pytam sie innych bo niektorzy przechodzili przez cos podobnego. chce zasiegnac rady takich wlasnie osob. tak dla wlasnych przemyslen a nie po to zeby przeczytac czyjas wypowiedz i dokladnie tak zrobic

Gość lklkghu
A co to jest ten ''motylek''?????

dajcie spokój, to byl jej pierwszy raz ma prawo sie zapytac innych co o tym sadza. napisane jest ze pyta sie tak dla wlasnych przemyslen.

"motylek" jest wtedy kiedy wewnetrzna wargi sromowe sa dluzsze od zewnetrznych. wejdzcie sobie na forum erotyczne i tam poszukajcie to sie dwiecie

Gość dfvgrbtyu
ale to zalezy jak sie znaja te osoby :O ktos zna kogos od 2 miesiecy ale spedzaja ze soba duzo czasu i rozmwiaja ze soba i wiedza jak odczytywac zachowanie swojego partnera; a inni spotykaja sie rok, nie rozmawiaja ze soba o sobie za wiele a potem pytaja sie co maja myslec o jakims zachowaniu. przeciez to ty z nim jestes nie my :O pogadaj z nim a nie schizuj sie bezsensownie, rok bycia razem chyba do czwgos zobowiazuje nie ? skoro rok spotykasz sie z jakims chlopakiem i praktycznie nic o nim nie wiesz to po co tracisz czas ? bzykaj sie na 3 randce i na to samo wyjdzie

Gość weź ty dziewczyno urośnij
bo jak na razie to coś ci się nie wychodzi. Kiepska jesteś kochanka i tzw oziębła baba, a nie jakieś motylki. Przemogła się żeby być z chłopakiem, weź ty idź do zakonu i nie zawracaj głowy normalnym ludziom

Gość katarinkaaaaaa
ok dzieki....masz racje......

Gość .....ot ..co.....
moze on przestraszyl sie motylka i nie moze do siebie dojsc? :D

Dlatego trzeba rozmawiać o seksie aby potem nie było takich dziwnych sytuacji ;) pogadaj z nim o tym :)

ja nie moge ludzie o co wmam chodzi???tylko byscie krytykowali innych. przeciez to jest normalne zachowanie. bo przeciez kto pyta nie bladzi. a to ze ktos napisze tu na forum co mu sie przytrafilo nie znaczy ze musicie kogos zjechac......co wam to przeszkadza?????

Gość katarinkaaaaaa
ale on widzial o "motylku" juz duzo wczesniej

Gość xwecrfgtyh
pati czy ty jestes opuzniona w rozwoju ? :O o takich sprawach jak zachoweanie chlopaka rozmawia sie z samym zainteresowanym :O czy ty chcialabys zeby twoj facet wszedl na forum i zaczal zgadywac z pomoca calego forum dlaczego masz dzis zly dzien albo nie odpowiedzialas na jego dzien dobry ??? a jakby ktos kto to przezyl powiedzial mu, ze to na bank ze cos zrobil, albo czegos nie zrobil i ma teraz rzucic sie z mostu w ramach przeporosin a ty zwyczajnie nie slyszalas jego 'dzien dobry' to co ? to nie jest objaw choroby zeby porownac przypadek na litosc boska :O