Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ble ble gle

styl współczesnej kobiety

Polecane posty

Gość ble ble gle

mam pytanie, czy mężczyznom podoba się jak ubierają sie teraz kobiety? Wolą dziewczyny w spodniach czy spódnicach? I czy podobają im się dziewczyny w obcisłych spodniach ledwo zakrywająch cipkę?

Gość Listopadowy narzeczony
W aurze jesienno-zimowej mało jest kobiet w spódnicach a w sukienkach to prawie nie ma. Jeśli chodzi o mnie to przerażają mnie dominujące szarości i brak dodatków . Kiedyś kobieta była jak motyl a teraz jest jak ćma z telefonem komórkowym lub i-Podem zamiast bransoletki lub naszyjnika,

Gość garfieldowa
Niektórym się podoba, innym nie. Ja jestem kobitką noszącą prawie wyłącznie spodnie, sportowe buty albo martensy. A mój mąż na to strasznie psioczy i namawia mnie na sukienki i obcasy... Z kolei mojemu kumplowi podoba się mój styl.

trzeba było wyjść za kolegę :classic_cool:. Zdecydowanie kobieta lepiej się prezentuje w ubraniach uwypuklających kobiece cech a gorzej w męskich ciuchach .

Gość
biodrowkom iwylazacym znad nich walom tluszczu mowie zdecydowane NIE a spodnice, czemu nie,w koncu istnieja grube rajstopy czy podkolanowki... :)

Gość garfieldowa
:-p Ano może trzeba było:-p Chociaż jestem bardzo szczęsliwa z mężem... Po prostu zakładamy, że to jest mało ważne, on też się nie ubiera tak, jak mnie się podoba... Ale szanujemy swoją wygodę. Czasem zakładam dla niego sukienkę:-) I pończochy.

Gość aja nie lubie byc wystrojona
nie lubie sie swiecic, miec na sobie tysiac dodatkow, wielkich cyrkoni itp. ale lubie bransoletkiw stylu retro, i lubie ogolnie dobrze wygladac,ale na pewno nie na swiecaco.

chodziło mi o to ż teraz więcej faceta w kobiecie :) niż dawniej , A moze to tylko głupia moda ?

Gość gryczka
Nie wiem, czy tu chodzi o modę... Mnie po prostu jest strasznie niewygodnie w spódnicy...

To kobiety biorą pod uwagę zdanie mężczyzn jeśli chodzi o ubiór?przecież od dawna wiadomo, że ubieramy się wyłącznie dla siebie i innych kobiet.

Oczywiście nie marzę aby wszystkie kobiety wskakiwały w miniówy i popylały w zimę ;) do pracy z odsłoniętym brzuchem . Chodzi o to że w lato często kobiety decydują się na spodnie i całkowity brak ozdób , ubierają się jak chłopy na sianokosy , jeasny i t-shirt :D

kazdy sie ubiera jak mu sie podoba i jak mu wygodnie jak dla mnie to spodnie sa wygodniejsze niz spodniczki bo mozna sie w nich swobodniej czuc aczkolwiek latem zwlaszcza w egzotycznym kraju krotka spodniczka jak najbardziej wskazana

a to trzeba wyjeżdżać z kraju aby wrzucić kieckę na ramiona ?

nie nie trzeba po prostu jakjestem gdzies gdzie jest cieplo to lubie zalozyc krotka spodniczke tutaj za tym nie przepadam

Gość i masz zeza
niedorobiona Kleopatro :-o

Gość NIE WYZYWAĆ MI SIE TU

Gość oj listopadowy
obcisle dzinsy i obcisla koszulka na boskim ciele to ideal. tyle ze jakies 95% do sylwetki wieprza blizej niz do ksztaltow goracej laski, wiec niech wrcaja na siebie kiecki i zakrywaja pokraczne ciala.

Gość a to prawda jest
Kiedyś styl kobiecy nie eksponował tak seksualności ciała, stroje były uniwersalne, każda sylwetka w nich wyglądała dobrze. Z czasem zaczęto lansować kult ciała, co podkreślały coraz bardziej obcisłe ubrania na super zgrabnych modelkach. Szczupłe, długonogie piękności z talią osy, dużym biustem i okrągłymi biodrami pojawiały się coraz częściej odkryte, moda się popularyzowała. Kobiety też chciały tak wyglądać, a że każda uważa się za piękność i nie widzi swojej pokraczności- wciskały na siebie ubrania, które podkreślały ich nieforemność. I takim cudem ubrania dla mega zgrabnych nosi każdy pasztet. Stąd tyle karakanów na ulicy.

Szczupłe, długonogie piękności z talią osy, dużym biustem i okrągłymi biodrami pojawiały się coraz częściej odkryte. To ja chce do tamtych czasów :D

Gość ja tez nie martw sie
legginsy i baleriny na tlustych nogach, az sie zygac chce

ja też lubię sukienki,spódniczki itp.ale niestety u nas w lecie rzadko bywa 30 stopni C,a ja zmarźluch jestem.Moi znajomi żartują często ,że w zimie jakby ktoś mnie chciał zgwałcić to szybciej uśnie niż mnie rozbierze:D

Gość gryczka
Narzeczony, brakuje Ci biżuterii u kobiet? Ale to też jest niewygodne. Dla mnie bransoletki, zwłaszcza jakieś brzęczące, pierścionki z oczkami, korale - to jak ciało obce. Jedyne co lubię i noszę to kolczyki, ale też raczej krótkie tzw. sztyfty, a nie wiszące. No i obrączkę ślubną - też maksymalnie prostą.

Gość a czego tej lasce
na 1 zdjeciu brakuje/

Gość gryczka
Właśnie nie wiem, co z pierwszym zdjęciem jest nie tak. Ładna, naturalna dziewczyna.

Moda dla mas. I tyle. Coś pojawi się na wybiegu, po pewnym czasie bardzo podobne rzeczy sprzedawane są w znanych sieciówkach (o wiele taniej, ale jak na jakość, to i tak drogo dla przeciętnej konsumentki). I tym sposobem 80% kobiet wygląda tak samo (dajmy na to rurki, kozaczki, luźna tunika). Mało jest indywidualności, kobiet ubranych z gustem, ze smakiem, a równocześnie posiadających swój własny styl i nie podążających ślepo za modą:o

Gość upupuppupupupupu