Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsafas

szmata?

Polecane posty

Gość sdfsafas

Było tak idziemy ; ja i 4 kolezanki, 3 koelgow, i w tym byly 2 pary i ja ide kolo jednej z nich.. i oni cos tam gadają i ona od niego odeszla podeszla do jedenej i przytulila.. a jej chlopak tak dla zwaly przytulil mnie he.. i WSZYSCY sie smieją on i ja tez [i nic wiecej wiem ze mu sie nie [podobam] a ona stanela i mowi głośno ' JAKI POKEMON CI SIE PODOBA PFF CO TO MA BYC WEZ IDZ DO NIEJ..' i on ja przytua a ona 'WEZ IDZ DO TEGO POKEMONA..' wszyscy sie smiali tylko nie ja. Myyslalam ze sie poplacze od razu zmyłam sie na swoj autobus i jak taki debil poplakalam sie pierwszy raz publicznie plakalam.. ale zrobilo mi sie tak przykro że to jest szok ;(

Gość tak mysle
ona jest pokemon:D ...i szmata:D a ty wyluzuj;-)

Gość jhvbjhcgkhchc
czy to jakiś psychotest? dobrze ci tak i co? jaki wynik

Gość sdfsafas
weyluzuj .. hehe nigdy jakos sienie przejmowalam opinią innych ale dziś nie wiem dlaczego zrobiło mi się tak smutno :(

Gość sdfsafas
to nie jest psychotest :O

Gość nic nie zrozumiałam
... :o

Gość moze dlatego ze
to jest Twoja"kolezanka" ja bym z nia tak samo postepowala jak ona z Toba... Albo po prostu zaprzestaj sie z nia spotykac skoro Ci ubliza przy znajomych. A tak na przyszlosc wiecej dystansu do siebie i do innych pozniej Ci sie to przyda.