Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helinka034

prosze kto potrafi obliczyc zuzycie gazu stan p 857 stan akt871 ile to wyjdzi do

Polecane posty

Gość helinka034

ile musze zapłacic za gaz jak sie oblicza zużycie gazu teraz będe płacić indywidualnie i chce sama sobie juz obliczyc ile mam do zapłaty ale niewiem jak a nie spytałam w gazowni?

Gość zuzyłas 14 metrów szesciennych
pomnóz to przez cenę za metr szescienny to będziesz wiedziec

Gość no przecież to zależy od tego
jaka jest cena m sześciennego... są różni dostawcy chyba i różne ceny. Poza tym w rachunku jest też jakaś opłata stała, opłata za dystrybucję itp. Więc dowiesz się z rachunku jak ci przyślą. Ja mam gaz z pgnig, zużycie przez pół roku ok. 15 m sześć. Zaliczki 3*25=75 + 7 zł dopłata z rozliczenia = 82 zł za pół roku przy zużyciu 15 m sześć. Ale w tym są też te różne opłaty.

Gość Lateks
Nie kombinuj jak koń na westernie - takie rachunki się płaci proporcjonalnie czyli jeżeli zajmujesz jedną trzecią powierzchni domu płacisz jedną trzecią rachunków.

Gość no ale gdzie jest napisane
że ona coś dzieli z kimś? Płaci sama i chce wiedzieć ile... Tyle tylko że powinna zaczekać na rachunek, bo tak to ciężko policzyć.

Gość helinka034
ale ja nie dostaje rachunków tylko spisuje sama licznik i jade do gazowni tak mam od poczatku tego miesiaca i chciałam wiedziec za ile juz zuzyłam gazu na dzien dzisiejszy bo do końca miesiaca jeszcze daleko

Gość helinka034
teraz bede płacić za każdy miesiąc a nie tak jak do tej pory ze facet chodzi spisuje a potem kosmiczne ,teraz tyle ile z użyje zapłace na koniec miesiaca w kasie gazowni bez dodatkowych opłat