Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna jest w kropce

zostawic go?????

Polecane posty

Gość anna jest w kropce

od 4 lat jestem w zwiazku,od 3 lat mieszkamy razem.Na poczatku kochalam go a teraz...nie wiem.ja wiem,ze nie ma latwego charakteru ale juz wysiadam psychicznie przy nim.JESTEM Z NIM A CZUJE SIE TAKA SAMOTNA!!!Czuje sie jak w klatce.Teraz coraz czesciej mysle,zeby go zostawic i zamieszkac z nowu u rodzicow,ale kurwa mam z nim mieszkanie i wzielam kredyt na samochod 25tys zl,ktory stoi na mnie a samochod jest jego. Powiedzial,ze jak sie rozstaniemy to on zabierze mi mojego psa. Mieszkanie tez jest jego i mowi,ze meble,tv,komp i wszystko jego,bo w jego mieszkaniu,ale razem przeciez to kupilismy i oszczedzalismy na to.Nie jestemsmy maluzenstwem. Czasem jest super,ale coraz czesciej gorzej. Juz mam dosyc sprzatania po nim! on nawet nie umie posprzatac po sobie,prosze go od 3 lat,a on mi na zlosc nawet skarpetek nie wrzuci do kosza. Ciagle robi wszystko byle tylko nie spedzac czasu ze mna.Powiedzial,ze kazdy dzien spedzony ze mna w domu to stracony dzien. on chce na imprezy,ogniska i codzinnie sie spotykac ze znajomymi,ktorych mam po dziurki w nosie,bo to cal towrzystko to takie falszywe i kazdy obgaduje kazdego.Ja ciagle mu to powtarzam a on,ze glupia jestem i ze zgnije w domu.Ja wole miec jednego dobrego przyjaciela niz 100 oszustow. On zawrze musi byc najbardziej pijany ze wszystkich w towrzystwie,i po pijaku awanturuje sie ze mna,nie bije ale wyzywa od szmat,dziwek za byle co. nie ma tygodnia bez picia,a potem zyga cala sobote,ale on stwierdzil,ze kocha zygac w sobote bo czuje ze zyje.igadaj z debilem. Mam go dosyc,ale kurwa boje sie samotnosci i ze nie bede umiala byc z kims innym.Albo,ze inny facet bedzie gorszy od niego. co ja mam zrobic. dodam ze mam 22 lata i studiuje a on pracuje.

Kobieto, w Twoim wieku mnóstwo wartościowych facetów chodzi wolno, wyobrażasz sobie z nim życie za 10 lat? Wtedy jest trudniej. 22 lata to dobry moment żeby sobie kogoś znaleźć, a nie żeby zgadzać się pójść na dno.

Gość anna jest w kropce
nie moge powiedziec,ze jest alkoholikiem ale lubi pic i jak tylko nadazy sie okazja to sie upija.nie umie wypic 2 piwa,do dowarzystwa tylko z 8 minimum 6 i tez dlatego nie lubie z nim nigdzie chodzic. jak mnie wyzywa po pijaku to zaciskam zeby,a rano jakby sie nigdy nic stalo. wogole nie ma ochoty sie juz z nim kochac.Prawie wogole nie uprawiamy sexu.

Gość jezlei samochod stoi na ciebie
to jest na ciebie ;) jak go nie ma w domu to zabierz rzeczy ktore uwazasz ze sa twoje (psa) i wyprowadz sie do rodzicow ;P robisz problerm..

Gość anna jest w kropce
kurwa a co ja mam zrobic z tym kredytem??!!!on go splaca,ale jak bysmy sie rozstali to ja bede musial to zplac.Za co??ja studentka 25 tys zl

Gość anna jest w kropce
samochod stoi na niego ale kredyt w banku na mnie

Gość sprzedasz samochod i
za to splacisz kredyt, ew przepisz samochod na neigo pod warunkiem ze on bierze kredyt na siebie

Gość anna jest w kropce
ja sie boje,ze inny facet bedzie gorszy,znowu sie w zwiazek zaangarzuje a on lache na mnie wywali.

Gość loool samochod na niego
a kredyt na ciebie booooooze dziewczyno....

Gość anna jest w kropce
ja nie moge sprzedac tego auta,bo jest jego i w papierach stoi na niego

Gość jesoooo
To trzeba mieć mózg... żal mi Cię dziewczyno a raczej Twojej głupoty.