Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dog in gertruda

to forum jest do dupy

Polecane posty

Gość dog in gertruda

o jakis pierdołach ludzie potrafia tu wypisywac godzinami, ale jak czlowiek ma problem to serio wiekszosc ludzi nie potrafi pomoc ani nawet odpisac. zajmujecie sie glupotami. marnujecie czas.

Gość aaaaisha
prwada:( jak czlowiek ma powazny problem to mu w niego wolą nie wierzyć (swinie). Poza tym poczekaj na komentarze w stylu: "Nie podoba Ci się to odejdz na inne forum" ...

Gość dog in gertruda
no wlasnie- chociazby to. podszywacz który zapewne nie ma co robic i spedza wieczor na pozal sie Boze forum, ktorego tematem przewodnim zawsze i wszedzie bedzie seks. ludzie, czym sie zajmujecie? macie jakies hobby, bo chyba to forum nie jest az tak pasjonujace.

Gość ukf
nie podoba ci się to odejdź na inne forum🖐️:classic_cool:

Gość dog in gertruda
pewnie że mi sie nie podoba. dziele sie swoim zdaniem bo jak widze co tu ludzie czasem pisza to rece opadaja. zastanawiam sie tylko po ile lat mają Ci geniusze:) widze jak liczne sa tu watki i ile ludzi tu wchodzi i co wypisuja to zastanawiam sie czy to naprawde polskie spoleczenstwo, czy moze w swietle dnia sa to normalni ludzie jak kierowcy autobusu, ekspedientki itd a wieczorami znudzone swoim zyciem ida na forum.

Gość dog in gertruda
szkoda mi tych ludzi;

Gość ukf
to forum służy do rozrywki i chwili zapomnienia, oderwania się od codzienności, czasem trzeba sobie zresetować mózg..i nie piszę tu tylko głupot, często pomagam, często mnie kurwica strzela jak widzę durne posty durnych ludzi...ale podszywy uwielbiam:classic_cool:

Gość prawdziwa gertruda
matko i spotkaj takich ludzi na ulicy; fuckin' psycho ;/ and I am wondering how come they exist in this fuckin' world.

Gość ukf
Pragne podzielić się z wami moim problemem, który nurtuje mnie od lat i spędza sen z powiek. Otóż nagminnie i nałogowo podkradam się do pacholąt spieszących do szkoły i kradnę im z ciężkich plecaków zeszyty od muzyki. Siadam w ustronnym miejscu i przygryzając z wysiłku język rysuję w pięcioliniach misterne wzwiedzione kutasy. I tu się rodzi pytanie. Czy w takim zapisie klucz wiolinowy jest elementem nieodzownym czy jedynie snobistycznym ozdobnikiem?

Gość prawdziwa gertruda
malo powiedziane ze fajny; tylko lepiej dzialac w realu niz podniecac sie na jakims forum. ukf. do rozrywki? Ci ludzie siedza tu troche dluzej nizeli mialo byc to tylko dla rozrywki. ale to ich sprawa, ja tylko mowie co mysle.

No tak, autor/ka lubi rozmieniać się na drobne. W zasadzie to w ogóle egzystencja jest do doopy i nie tylko. Więc czemu to forum ma odstawać od normy? Forumów niszowych ci w necie dostatek. :classic_cool:

Gość ukf
gertruda no zgadza się...są tu różni ludzie i są również tacy dla których kafe znaczy dużo za dużo... podszyw👄

Gość ukf
a tytuł powinien brzmieć "to forum jest Z dupy":classic_cool: tak lepiej brzmi

Gość podszywacz październikowy
dzieki :D

Gość prawdziwa gertruda
Myrevin niech kazdy sie stara zyc tak jak lubi; tylko jesli Ci ludzie lubia zyc siedzac na takim forum i gledzac o niczym zupelnie. nie mowie ze wszyscy ale duza czesc na pewno. nasza egzystencje sami tworzymy wiec jesli jest do doopy to przez nas samych.

Gość prawdziwa gertruda
royal flush; a czy mnie ktos trzyma? nie, tak jak powyzej pisalam, dziele sie swoja opinia na temat tego forum. mysle ze jest do dupy a duza czesc ludzi to kredki, klamki i parapety.

Gość bardz zo prawdziwa trudka
no wiec tyle chcialam powiedziec. branoc.

Gość bardz zo prawdziwa trudka
royal, nie wiedziałam- nie siedzę tu na tyle długo.