Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirodka

moj facet jest msciwy...

Polecane posty

Gość mirodka

msci sie za wszystko... gdy kiedy dopoytywal o moich bylych partnerow wchodzac w szczegoly po kilku dniach na nk klasy wkleil fotke z jakimis modelkami... tego typu zachowania "zab za zab + glowa" sa dosc czeste. tlumaczy sie tym ,ze ludzie byli dla niego niedobrzy wiec on asekuracyjnie sie msci. ma ktos podobnie??? :(

A jak zupe mu słona zrobisz to Ci przywali bo tez sie bedzie mścił? weś go zostaw , dla mnie to nie normalne zachowanie

Gość mirodka
wiem ,ze to dziecinne...to sa takie ukryte zachowania...czesto po 2 miesiacach domyslam sie dlaczego on sie tak a nie inaczej zachowal ... nie gotuje mu wiec jest ok :) jest zazdrosnikiem i najczesciej wszystko rozchodzi sie wlasnie o innych facetow i jego zazdrosc

To tym bardziej szybciej bym od niego uciekała , jesteś młoda to sobie znajdziesz kogoś na pewno , kto nie bedzie Ci robił na złość , ale bedzie robił wszystko ylko dla Ciebie. On juz sie nie zmieni... jak to sie mówi starego drzewa sie juz nie przesadza ..

Gość to swir zostaw go
na razie cie nie tlucze ale wszystko przed wami. Taka zazdrosc o innych facetow to choroba psychiczna, to mu nie przejdzie.

Gość mirodka
lac mnie nie bedzie to nie ten typ. moze ma uraz po zonce ktora puszczala sie na lewo i prawo... troszke mnie meczy ta msciwosc... msci sie za moje znajomosci ktore nawiazalam nie znajac jego :(

Gość oj Mirodka wpadasz w bagno
Mirodka, pewnie z jego opowiadan tylko wiesz ze jego zona tak sie zachowywala. Pewnie go pogonila, bo juz wytrzymac nie mogla jego zazdrosci. Jezeli jest zazdrosnikiem, to moze na tym punkcie ma paranoje. Dlatego Ciebie tez tak traktuje.