Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 2009

odpowiedzcie - prosze!!!!

Polecane posty

Gość anka 2009

ludzie wytłumaczcie mi 1 rzecz. facet który w pazdzierniku - rok temu sie ozenił (a 2 msce przed slubem zdradził ja ze mna) ) nic o tym nie wiedziałam!! a jak sie dowiedziałam to zerwałam z nim kontakt. i po roku ciszy wysłyła mi smsa : hej co słychac?? codziennie zadaje sobie pyt: czy On ja naprawde kocha skoro dopuscił sie tego?? i czy dlaej ja kocha - skoro znowu zaczyna sie odzywac!

Gość jak może mieć seks na boku to
czemu nie.... Beznadziejny koleś. Znajdź sobie prawdziwego mężczyznę a nie smarkacza zapchajdziurę.

Gość anka 2009
koles po 30 to chyba nie smarkacz :):):) a znalismy sie 3 lata i wtedy 1 raz wyladowalismy w łózku . facet który dopuszcza sie zdrady to kocha kobiete ???

Gość szuka frajerki
moze i kocha,ale szuka chetnej frajerki,którą będzie bzykał na boku

Gość audi Q7
nie odrozniasz sexu od milosci??!!!! co za pytania :/

Gość anka 2009
do pene loppe . tez sadze ze jest dnem, zerem , oszukiwał mnie. .. oszukuje zone. a tylko w wekenndy widzi sie z zona! a wiecie co mnie najbardziej zaskoczyło ten sms od niego!!! chce mu napisac takiego smsa zeby zapamietał sobie Go do konca zycia...... tylko zastanaiwam sie co napisac.

Gość salatkaaa
ankaa 2009 a czy ten koles jest z wroclawia?

Gość anka 2009
do salatkaaa: czy to takie wazne skad jest????

aniu olej dziada. są takie typy na tym świeci i nic tego nie zmieni. ja osobiście to chyba bym go wyśmiała-mężuś za 5 zeta:O

Gość salatkaaa
Tylko zapytalam nie musisz odpowiadac pytaniem moglas napisac Tak lub Nie albo ze nie chcesz odpowiadac na te pytanie

Gość anka 2009
pene loppe ale wiesz co ja zrobilam . nie moge sobie tego wybaczyc. napisałam mu smsa ale nie z mojego nr kom tylko z kolezanki: przeprasza kim jestes?? bo dostałam dzis smsa od ciebie na ten nr ...... anka. nic mi nie odpisał dziad pieronski!!! tez mialas podobna sytuacje??? do sałatki:):) przepraszam ze tak na[isałąm. wybaczysz?? oN nie jest z Wrocławia.

Gość cozascierwo
anka juz nie pierdol dobrze?? pewnie jakas sciemniona opowiesc!! kurwa , tylko laski potrafia zdradzac! jak facet kocha to nigdy nie zdradzi

Gość anka 2009
zascierwo: ja nie perdole tylko pisze jaka parwda. ale cieszy mnie fakt ze napisałes parwde: facet który kocha nie zdradza. BRAWO!!!! I DZIEKI

Olej chwasta nie pisz nic Na moje oko on Cię bada. Jak odpiszesz (cokolwiek np. daj mi spokój/ dobrze/nie twoja sprawa/jestem już szczęśliwa itp.) wie, że coś do niego czujesz i będzie Cię próbował trzymać w odwodzie. Jak będzie miał ochotę na szybkie bzykanko na boku to zacznie pisać słodkie słówka i duża szansa, że Cię omota. Najlepiej zapobiegać. Uświadom sobie dziewczyno, że to facet, któremu honorowy człowiek ręki podawać nie powinien i znajomość z nim jest obciachem. Po kiego grzyba Ci kontakty z nim? Olej chwasta i smarkacza (na to nie ma wpływ wiek. Innego wyjścia z honorem nie ma. A to całe myślenie o zemście, smsach z innej komórki albo czymś podobnym to Cię kobieto ośmiesza. pozdrawiam:)

Gość ...bim....
Chce sexu !!!!

Gość anka 2009
wirtualnie. dziekuje ze przeczytałes /as moje forum. chyba rzeczywiscie masz całkowita racje. nie bede sie juz osmieszac. co jak co ale mnie oszukał, wykorzystał , zabawił sie mna. a to najbardziej boli... a pamietam sobie ze chciałam zeby był mezem i ojcem moich dzieci..... teraz dziekuje Bogu ze do tego nie dopuscił. owszem cierpiałam, cierpie. ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. teraz patrze na to z boku i wiem ze tak samo (jakbysmy byli małzenstwem) zachowywałby sie w stosunku do mnie. najbardziej wspołczuje nieswiadomej zonie.......

:) Proszę bardzo. My kobiety jesteśmy czasem takimi głupiutko wybaczającymi i usprawiedliwiającymi innych istotkami. Zupełnie niepotrzebnie. Trzymaj się Kobieto :)

Gość oślepnięta
Sorry, piszesz, że znasz go od trzech lat i nie wiedziałaś (nawet się nie domyślałaś) , że on ma kobietę na stałe... :/

Gość anka 2009
jakbym wiedziala to bym zerwała z nim znajomosc. bo to nie byłoby w porzadku wobec jego zony. i przede wszytskim ja bym sie z tym zle czuła. i wiem ze kiedys mnie by mgł spotkac taki los. z racji na jego wiek czasami dawałam mu taki tekst ze juz najwyzsza pora załozyc rodzine. ale mowil ze na wszytsko przyjdzie czas. gadalismy o tym i ptrafił w zywe czy klamac!!!