Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lerolcia

Imię dla dziewczynki

Polecane posty

Gość lerolcia

Nie moge się zdecydowac jak nazwac naszą córeczke, każdy się pyta czy wybralismy już imię...a ja boje się troche reakcji i odpowiadam, że jeszcze wybieramy. Mnie najbardziej podoba się imię Konstancja, nawet do niej mówie Kosia, Kosieńka...Mężowi podoba się Maria Konstancja...i mam problem bo już nie umiem przestawic się na inne imię. Co sądzicie o imieniu Konstancja?

Gość mam podobny problem
tez nie mozemy zdecydowac jakie imie wybrac dla naszej jeszcze nie narodzonej coreczki :( i najgorsze jest to ze nie mamy zadnego pomyslu ! tez wszyscy pytaja o imie a ja na to ze nie mam pojecia :/

Gość joankaaa
Joanna :)))))))))))))))))))))) wszystkie Aski to porzadne dziewuchy ;)

Gość a co do imienia konstancja
to musze przyznac ze nwet mi sie spodobalo :)

Gość joankaaa
:) ale smieszne

Gość lerolcia
wcale to nie jest takie proste, bo każdy ma inny gust, tylko nie chciałabym skrzywdzic Malutkiej imieniem, typowe imiona na czasie jakos mnie nie przekonuja jak Julia, Weronika, Wiktoria, Zosia, Zuza itp., ale tez chciałabym nazwac ja po polsku, a Konstancja zapomniane imię -wydało mi się piekne.

imie bardzo ładne i jak ty bedziesz ładnie mowic do dziecka to wszyscy sie przyzwyczaja i bedzie to normalnoscia a imie fanje choc mi sie podoba Małgosia i Karolcia

Gość a moze LEILA
:)))))))

Gość imię ma podobać się
Tobie i mężowi a nie ludziom z kafeterii... :O

Gość groszkowska
a ja uwielbiam te odpowiedzi na temat... pyt:co myślicie o imieniu Konstancja? odp: a może asia? a może nina? a może....? Ludzie! kobieta zadała konkretne pytanie... Na mnie imię nie robi wrażenia pozytywnego ani negatywnego. ALe wiem że ludzie szybko przyzwyczajają się do imion- jak już ktoś napisał. W mojej rodzinie 15 lat temu urodził się Pascal. Wtedy imię było w ogóle niespotykane. Jak ciocia byłą w ciąży wszyscy mówili że imię dziwaczne. Do porodu przyzwyczailiśmy się i Pascal zaczął nam się podobać... Piszę o tym bo dla ludzi na kafe każde imię jest piękne i każde jest okropne- w zależności od tego kto akurat czuwa przy komputerze. Więc jeśli Wam się podoba to nie macie nad czym się zastanawiać.... ni chyba że mąż będzie upierał się przy swoim to macie poważny problem do przedyskutowania;)

Gość lpoloiout
KONSTANCJA- ładnie choć raczej w naszych czasach już prawie nie spotykane :) Ja tez się spodziewam córy i u mnie będzie Luiza :) A tak na marginesie zgadzam się z opinia że to wam ma sie imie podobac a nie nam kafeterjanom :) Pozdrawiam i życzę szybkiego lekkiego rozwiązania :)

Gość mamaSyneczkaq
Smieszą mnie takie tematy.. Po co pytasz, skoro wiadomo że ile osób tyle opinii, jeśli wszystkim podobało by się to samo, mielibyśmy same Asie i samych Piotrusiów.

Gość powstrzymałabym sie
moim zdaniem to imię jest okropne, strasznie patetyczne. Wydaje mi się, ze córka nie będzie Ci wdzięczna... nie musisz mieć kolejnej zuzi czy julki, ale poszukaj jeszcze w kalendarzu, może znajdziesz coś ładniejszego?

Gość Moniczka29
Ja mam syna i spodziewam sie drugiego wiec nigdy nie bede miec przyjemnosci wybierania imienia dla dziewczynki ale bardzo podoba mi sie imię Olga lub Marta :) Pozdrawiam