Ekspertka ds. mody i urody 0 Napisano Październik 7, 2009 kuba jest gejem??? osobiscie jestem osoba tolerancyjna i nie mam nic do gejow, ale on mi po prostu nie pasuje na geja :O co o tym sadzicie? osoby niezainteresowane tematem prosze o nie zostawianie komentarzy w stylu co mnie to obchodzi itp. nie interesuje was, nie piszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ekspertka ds. mody i urody 0 Napisano Październik 7, 2009 hmm, byc moze chociaz wygladalo, ze rozstali sie w zgodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Październik 7, 2009 Osoby nie zainteresowane w twoim mniemaniu to nie zgadzające się z twoja opinią. Skoro nie jest dla ciebie istotne czy jest gejem to po co to roztrząsasz? :o Po za tym pytanie, które zadałaś, wygląda na to że to forumowicze mają rozstrzygnąć czy jest lub nie. Żenada. Oczywiście IMHO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a dla mnie od lat oczywistym Napisano Październik 7, 2009 jest, ze kreca go panowie.. niekoniecznie jest czystym gejem, raczej obstawiam, ze jest bi ale z silniejsza tendencja do facetow- po prostu woli facetow, ale od czasu do czasu babka tez nie pogardzi. on jestem mistrzem w kreowaniu sojego wizerunku. myslicie, ze to przypakowe zdjecia ze Sowinska jak sie przytulaja? oczywiscie, ze nie... on jak by nie chcial sie zlapac z baba to by go nikt nie zlapal. to bylo ustawione... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach