Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka 2009

ludzie odpowiedzcie!!!!

Polecane posty

Gość anka 2009

ludzie wytłumaczcie mi 1 rzecz. facet który w pazdzierniku - rok temu sie ozenił (a 2 msce przed slubem zdradził ja ze mna) ) nic o tym nie wiedziałam!! a jak sie dowiedziałam to zerwałam z nim kontakt. i po roku ciszy wysłyła mi smsa : hej co słychac?? codziennie zadaje sobie pyt: czy On ja naprawde kocha skoro dopuscił sie tego?? i czy dlaej ja kocha - skoro znowu zaczyna sie odzywac!

Gość ile razy jeszcze
do kurwy nedzy o to spytasz ? chce mu sie ruchac to pisze a Ty wymyslasz milosci i chuj wie co jeszcze :o

Gość anka 2009
bede pytac tyle razy ile bedzie mi sie podbac. jak cos sie nie podoba to nikt nie kaze Ci zagladac!!!!!!

Gość qwertas
ma zone... daj sobie spokoj

Gość anka 2009
przeciez wiem ze mnie nie kocha!!! wiecie jak sie czuje : zabawil sie mna , oszukiwał , wykorzystał! a ja mu ufałam. sam mi kiedys mowil i pisał: ze lubi mnie i nie chce mi skrzywdzic! skrzywdzil mnie ale psychicznie.... jak ja moge teraz jakiemus chopakowi zaufac....!! pytam jak!? juz przestałam wierzyc ! a raz napisał mi : ze łatwo idzie sie z kims do łozka ale pozniej sa rozne wersje i trzeba z tym zyc. ...to sa jego slowa! wiedzial ze bedzie sie zenil za msc i potrafil takie cos mi zrbic. serce boli.....

Gość anka 2009
chyba nie myslisz ze chcialbym go odzyskac....!!!!??? w zyciu. ja tylko tej nieswiadomej zonie wspołczuje!

Gość qwertas
hmmm... to teraz posłuchj. Spotykasz się z kimś 7msc, związek na odległosć, widzicie się tylko w weekendy. Jest cudownie, dogadujecie się w półsłowie, wspaniałyy sex, rodzina uwielbia, po 7msc cudownego życia dowiadujesz się że on bierze slub za miesiąc bo za pół roku będzie tatą. Tak z dnia na dzień. nadal czujesz się upokorzona i skrzywdzona?

Gość anka 2009
przeciez mowie i pisze WIEM ZE MNIE NIE KOCHA!! 35 LAT

wiesz, rozumiem Cie i ja bym go tak samo potraktowała, umów się z nim i hmmm musisz miec jakiś dowód poxniej by pokazac to jego zonie, ona go zostawi i wtedy sie tak samo poczuje

Gość anka 2009
:):):) tylko mysmy przez 3 lata nie byli wogole para!!! spotykalismy sie. ale pojawil sie w moim zyciu 1 facet ktory mnie skrzwdzil zostawił , bylam w strasznym dołku. powiedzialam mu to bo mu ufałam. pocieszał mnie - mowil ze wszytsko bedzie dobrze. a po 9 miesiacach zrbil dokladnie co tamten.

Gość do kobiety bluszcz
Twoja stopka jest porazajaca... zwlaszcza, ze laska z naszej klasy nie jest nawet ladna :/

Gość anka 2009
kobieta bluszcz. kobiety sie zawsze lepiej rozumieja. jak dowiedzialam sie ze bedzie sie zenił mogłam mu zrobic koło dupy. miałam smsy od Niego (a były erotyczne) połaczenia odebrane i nieodebrane (1 , 2 w nocy) uwierzcie mi jakby mi takie cos pokazała jakas dziewczyna to zerwałabym zareczyny! nie wiem czego tego nie zrobilam.... moze nie chcialam. byłam wtedy załamana.

Gość anka 2009
do kbiety bluszcz Twoja stopka jest porazajaca... zwlaszcza, ze laska z naszej klasy nie jest nawet ladna :/????? nie bardz rozumiem do czego to ma byc... ech

Gość anka 2009
dobrze kochani ide spac. dzieki:):):) miłej nocki wam zycze i kolorowych snów:):):) dobranoc

Gość do kobiety bluszcz
bo trzeba umiec czytac ;) tak jak jest wyzej napisane - to nie do ciebie a do kobiety bluszcz :P

Gość lalineczka
Autorko, według niego kocha swoją żonę. Po prostu nie łączy miłości z seksem. Od ciebie chce tylko seksu, jesteś tylko narzędziem rozkoszy:O

Gość drente
z nia sie kocha,Ciebie tylko pieprzy:)

Gość najwidoczniej anka skakanka
musi pytac o tak blache rzeczy,gdyz wlasnego rozumu i mozgu niestety nie posiada ;)

Gość anka 2009
ludzie przeciez wiem ze chodzi mu tylko o sex, nic wiecej.! smiac mi sie chce jak piszecie ze On ja kocha!! CZŁOWIEK KTÓRY KOCHA NIGDY NIE ZDRADZA!!!!!! A składał przed Bogiem przysiege małżenska : slubuje Ci miłosc , wiernosc i uczciwosc małzenska... . i jest wierny i uczciwy????? dla niego to sa chyba puste słowa nic nie znaczace! i naprawde zastanaiwam sie czy ozenił sie z miłosci czy z rozsądku.

Gość lalineczka
to jego sprawa, czemu sie ożenił. Co cie o to głowa boli? Zajmij sie swoim życiem. Mamy ci napisać, że ożenił sie tylko z rozsądku a kocha ciebie? Nie żartuj..

Gość anka 2009
Lalineczko: juz nie wiem ile razy mam to napisac: wiem ze On mnie nigdy nie kochał!!!!!! zadowolona:):):) mam do ciebie pyt. nie weim czy jestes mezatka czy panna . ale jesli kochasz swojego partnera zdradzała bys GO ????