Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makiavelllli

internetowe znajomosci jak sie u was skonczyly

Polecane posty

Gość nokijaaaa
7 miesiecy rozmow na gg, telefonow i smsow 6 miesiecy spotkania sie moj ideał mezczyzny, mezczyzny na cale zycie 40 km od siebie koniec (bo nie poczul nic do mnie oprocz przyjazni) kocham go:O:O:O:O

Gość Makiavelllllli
a ile lat macie oboje ? chodzi mi o to czy jz bardziej pod katem rodziny i wspolnego zycia czy jestecie mlodsi i jeszcze nie wiadomo

Gość laleczka87
A ja wam opowiem moją historię.....wię na codzień mieszkam w Uk-w styczniu ubiegłego roku założyłsam sobie profil na sympatia.pl po pary tygodniach zaczełąm pisać z pewnym chopakiem,który jest Niemcem ale z pochodzenia pół irakijczykiem ,pół polakiem.Najpierw emiale,mpotem telefony,tak przez 3 miesiace w koncu w kwietniu spotkaliśmy się.Spędziliśmy razem cały dzień i całą noc i tak sie zaczeło i jest do dziś.Szczerze powiefzieć ni9gdy nuewierzyłam w wirtualne love ale poprostu tak mnie wzieło że dziś siedze i rozpaczam dzień i noc. Zamieskaliśmy razem,mój chłopak w czerwcu skonczył studia w London i przeprowadził się do mnie,niestety recesja zmusiła go tutaj do powrotu do swojego kraju i teraz w srode wyjeżdza,nieweiem jask sobie z tym poradzić...tak bardzo się kochamy :-((((,ciągle płacze....