Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TuffStuff

Dlaczego większość dziewczyn póbuje kręcić z wieloma facetami na raz?

Polecane posty

Gość TuffStuff

To takie irytujące gdy spotykam się z nią a ona ciągle opowiada o jakiś kolesiach którzy mnie nic nie interesują..... gdzie znaleźć dziewczyne która tak nie robi? są w ogóle takie??

Gość darro
A dlaczego dziewczyna nie może spotykać się z innymi jeśli z Tobą nie jest związana w żaden sposób? Co innego gdyby to był związek.

Gość EverlsatingFire
moze się spotykać ale dlaczego ciągle o tym opowiada przychodząc do mnie? to chyba może zniechęcić??

Gość impresario
wiem jak jest , Jolka urywa się przed południem na kawę i jakoś zawsze ma czas :) chyba nie pracuje ale coś zmyśla z tymi swoimi obowiązkami i myślę , że chce się wyrwać przed południem na kawę a w tym czsie niania dzieckiem się zajmuje , Edyta ma czas wolny po godz. osiemnastej , więc po godz. 15 umawiam się z Anką i idziemy na spagetti do nie , zdrowy seksik aplikuję i czas na chwilę obiadową , czyli po włosku ona zjada spagetti z papryką a teraz wieczorem przyszła do mnie ELKA i spadsam ju ż :)

Gość TuffStuff
impresario - marzy ci się.....jakbyś był takim żigolo to byś nie miał czasu pisać na forum tak na boku, brzydkie laski chcą mieć wszystkich naraz bo sie boją o to że nic nie wyłapią, tak zauważyłem