Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rdrf4de

Przeczytajcie...

Polecane posty

Gość rdrf4de

Smutno mi trochę... Ostatnio tydzień temu napisałem milion zapytań do wielu wydawnictw bo marzy mi się wydać tomik poezji. Opisałem wszystko. Na jakies 100 wydawnictw które odpisało... 3 dały pozytywną odpowiedź że mogą zobaczyć wiersze. To już sukces! reszta: Nie, nie poezji nie chcemy. Nie publikujemy poezji itd - resztę podobnych odp. możecie się domyślić... Dziś dostałem odpowiedź od wydawnictwa które chciało moje wiersze. I dostałem odpowiedź: Że jak tak bardzo mi zależy pomogą mi i wydadzą moje wiersz (uradowałem się i już chciałem wszystkim mówić) napisali że podobają im się moje wiersze, są dobre i mogą wydać na 500 egzemplarzy /bo rynek poezji jest himeryczny/ wszystko opisali: co, jak, gdzie, jaka okładka, korekty itd... Bardzo się cieszyłem i mówie jejuś są ludzie którzy chcą mi pomóc, spełnić moje marzenie. Tak się cieszę. Szkoda że na koncu była adnotacja: proszę wpłacić 3 tysiące na konto wydawnictwa i możemy przesłać umowę.... :(

Gość terefereqq
a zależy Ci na zarobkowaniu czy zaistnieniu ? zarobić - i tak nie zarobisz by zaistnieć - publikuj w internecie - do większej grupy odbiorców dotrzesz niż przez pięćset-egzemplarzowy tomik

Gość student_pedagogiki

Gość rdrf4de
podbijam doradzcie...

terefereqq a zależy Ci na zarobkowaniu czy zaistnieniu ? zarobić - i tak nie zarobisz by zaistnieć - publikuj w internecie - do większej grupy odbiorców dotrzesz niż przez pięćset-egzemplarzowy tomik z ta wypowiedzia sie zgadzam :)