Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaloba

Nie wiecie,czy znajde gdzies w internecie ogloszenia,,oddam ciuchy

Polecane posty

Gość zaloba

sprawa wyglada tak;mam zalobe po ojcu,a nie stac mnie na kupno czarnych ciuchow,mam co prawda jakies,ale nic cieplego,moze moglibyscie pomoc w znalezieniu jakies strony z takimi ogloszeniami? Czy w ogole sa takie? Nie za bardzo umiem sie sprawnie poruszac po internecie.

Gość chyba jadnak
nie ma takich ogloszen.

Gość ten ktos od menela jest
chamem, powinni za cos takiego blokowac konta www.gumtree.pl

Gość mozna do kontenerow pck oddac.
mozna do kontenerow pck oddac.

Gość -Autorko-
Wpisz w wyszukiwarce-oddam cichy ubrania. Znajdziesz tego sporo. A tak wogóle to jaki rozmiar cię interesuje być może ja bym coś znalazła w swojej szafie.

Gość mamadosia
witam autorkę i wszystkich to odpowiadających. Ja tez nosze załobę od 2 tygodni niestety też po tacie :( Wyrazy współczucia. Ja nie miałam zadnej czarnej bluzki. Generalnie nie noszę tego koloru. Ale jak żałoba to trzeba niestety włożyć coś w czarnym kolorze. Też mnie nie stać na ciuchy ale poszłam do lumpeksu i tam z ciuchów na wagę kupiłam 7 bluzek, koszul, zakiet i płaszczyk. Ceny były śmieszna od 0,50 groszy do 4 zł /sztukę :) :) a ciuchy na prawdę dobre, nie znoszone. Wyprałam doszyłam nowe guziki do koszuli i mam super ubrania . Łacznie zapłaciłam nie całe 20 zł :) :) Koleżanki w pracy mnie pytają gdzie kupiłam takie fajne ciuchy. A ja na to że w Sferze :) :) A po co mają wszystko wiedzieć??? Poszukaj w lumpeksach. Tam na prawdę są fajne rzeczy