Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ineskaaaa

mleko HiPP 1 Plus

Polecane posty

Gość ineskaaaa

aktualnie karmie moja 1 miesieczna coreczke nanem 1 ale ma po nim bole brzuszka wzdecia i dlugo kupki nie robi wiec chcialam przejsc na HiPP 1 Plus. Jakie sa wasze opinie na temat tego mleczka. chodzi mi o to z probiotykiem

Gość ineskaaaa
nikt nie uzywal tego mleka??

Gość mamalusi
witaj my sie karmimy hippem teraz 2plus i chwalimy sobie

Gość ineskaaa
a gdzie mozna dostac to mleko i za ile?

Gość ineskaaa
ale to z probiotykiem??

Gość Scholastka21
witaj, ja karmię synka mlekiem hipp plus bio 1 od drugiego miesiąca (teraz ma 4miesiące) życia, jestem z tego mleczka bardzo zadowolona, cena to ok 12 zł, mozna dostac w tesco i kauflandzie, mleczko lekkie i dziecko ładnie przybiera na wadze, jednak nie "puchnie" jak po bebilonie

Gość mamusiaAgi
Witajcie Mamuśki, chciałam Wam podziękować za opinie o hipp plus. Po 2 i pół miesiącach zmagań z zieloną kupką, zaparciami i wzdęciami u mojej córeczki przyszła odmiana. Moja córcia nareszcie zrobiła dzisiaj żółciutką kupkę- jak musztarda sarebska:) próbowałam wszystkiego- pierw mleko Bebiko, potem okazało się, że ma alergie pokarmową, więc dawałam Bebiko HA, ale zielona kupka, zaparcia były dalej, więc pediatra poleciła mi Bebilon HA oczywiście ( 30 zł)+ Delicol ( 25 zł), nic nie dało. Próbowałam także Bebilon na zaparcia i kolki, dalej nic. W końcu wyczytałam o Hippie plus, że ma kwasy tłuszczowe LC PUFA, ale się bałam kolejnego niepowodzenia, rozwiałyście moje obawy. Jeszcze raz dziękuję!!! Mamą z powodzeniem polecam Hipp plus!

Gość masakra1111111111111111111
jest najlepsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bail
nie wiem nic na temat mleka moja mała od początku pije bebiko toleruje go rewelacyjnie i tak jest z każdym innym mlekiem jednemu dziecku odpowiada bebilon inny ma po nanie zatwradzenienia spróbuj:)