Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojojopjp

może ktoś się zna

Polecane posty

Gość ojojopjp

Dziś w nocy śniły mi się moje zęby że jeden mi wypadł a reszta się chwiała. Czy ktoś wie co to onacza? Z tego co słyszałam to coś strasznego?

Gość tak mysle
zeby to smierc... zalezy czy byl blisko czy daleko w buzi....

Gość ojojopjp
blisko z przodu dolne...niestraszcie mnie zaczynam się bać:(

Gość ojojopjp
powiedzcie mi a może to nie miało znaczyć coś złego tylko mi się sniły z innego powodu. Mam troche podrażnione dziąsła płucze buzię specjialnymi plukankami, myje zęby odpowiednimi pastami więc może dlatego mi się śniły?

Ja parę lat temu pozbyłam się ostatniego mleczaka (hihihi, w wieku 21 lat, pani dentystka była w szoku, ale to nie moja wina, że żaden głąb nie zauważył, że mam dwa zęby, stały pod mleczakiem, który się wczepił pazurami ;) ), przez jakiś czas przed wyrwaniem go sobie obluzowywałam i później dobre 2 lata mi się czasem śniło, że mi ten ząb wypada. A nikt nie umarł. Więc ja stawiam na to, że po prostu ciągle o tych swoich zębach myślisz przez to płukanie i to dlatego :)

Gość inna00
niby zeby to na smierc

Gość sdfaedfrg
jak cie zęby bola albo masz inny problem z nimi to nic dziwnego ze ci sie sni ze wypada :P

Gość dokładnieeh
mi się wiele razy śniło że chwieją mi się zęby i że np jeden wypada ale jnikt w tamtym czasie nie umarł (ale okropny sen wrrr) a juz jak masz problem z zębami to pewnie się podswiadomie boisz. A tak poza tym ponoć jak śni się szczur yto też oznacza coś złego a mi się często śnią szczury bo mam takie zwierzatko a też się nigy nic nie dzieje. Nie wierz w sny dobrze Ci radzę, chyba że w te pozytywne:D

jak śni ci się wypadający ząb i widzisz też krew tzn. że kto,ś umrze. Jak krwi nie było to oznacza że masz jakiś problem z którym nie dajesz sobie rady. Ale często też bywa że śni się to o czym się dużo myśli więc może myślałąś wczoraj o problemach z zębami

Gość kujawiadzkaa
zęby oznaczają śmierć kogoś bliskiego niestety w moim przypadku to się sprawdziło po 2 tygodniach od snu

Gość ojojopjp
mimo wszystko myśle że faktycznie dużo wczoraj myślałam i stąd ten sen.dzięki za odpowiedzi