Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klenofyna

kto zgodzi sie na wrozbe ? jestem poczatkujaca wroze z kart klasycznych

Polecane posty

Gość truskaweczka małaaaa25
marta.prosze o wrozbe.

Gość klanofyna
wroze rowniez ze swiezytkiej sraki :)

Gość wangrofa
Sory, napiszę tylko imie Iwona Bardzo prosze o wróżbę

Gość objecton_original
Małgorzata

lolxd klenofyna prosze mi powróż, ostatni 2 dni temu o 2 w nocy byłem 6 w kolejce a 5 wróżyłaś Marcin no ok ale to ostatnia osoba :) przeszlosc : tutaj karty pozalaly mi natepujaca : tu wyszlo ze albo myslalaes badz sie zareczyles z kobieta z ktora byles juz moze kilka lat , ukazuje glebokie uczucia ale nie wielka milosc, maly promyczek to wnoslo do domu , ale tez oddalnie od domu , moze wyjazd ? tylko ze w zwiazku chyba sie rozstaliscie badz mysleliscie nad tym bo miedzy wami byly klotnie oraz nieszczerosc , tu wychodzi tez ze moze i w pracy pojawila sie jakas kobieta na ktora zawiesiles oko terzniejszosc : tutaj wyszla osoba ktora znasz moze jakis kolega przyjaciel o coemnych wlosach (braz np ) nie wiem co z nim masz , ale tutaj ukazuje albo uczelni badz zalatwianie dokumentow w urzedzie ,uwazaj teraz widze ze w finansach powodzenie mozliwsoc przyplyw gotowki , oraz nie myslisz nad przeprowadzeniem sie ? tutaj wychodzi wiadomosc z przeprowadzeniem sie , ogolnie szczesliwe karty w finansach i zmianach np przeprowadzcka przyzslosc: tu problemy moze z rodzina badz sexualnoscia ,klotnie spory , ale takze w milosci , wiele blokad, moze zaistneije jakas sytuacja , ktora was porozni musicie wprowadzic cos nowego do milosci , bo potoczy sie to nie dobrze typ twojej osoby : lubisz spotkania ,otoczenie wychodne ale jestes troche falszywy i przegiegly ale rowniez madry , i przegiegly , ale czasami bywasz naiwny :) jestem poczatkujaca wiec nie bierz wszytkiego do siebie powiedz czy cos sie zgadza

przeszłość niestety się nie zgadza teraźniejszość to normalnie jestem w szoku bardzo trafne trochę nie jasne z ta pierwsza informacja i ciekawe co z tą wielką kasa:) przyszłość myślę że większość jest bardzo realne do spełnienia Typ osoby nietrafiony no może druga cześć się zgadza dzieki:)

nieźle...o przyjacielach się zgadza...niestety:( co do tej dzieczynki(siostra mojej mamy zaszła w ciąze, mamy bardzo dobry kontakt) ale nie wiem czy to o to chodzi...zycie miłosne, zgadza się...( miał ciemne włosy...był portugalczykiem)skrzywidził mnie i to bardzo co ma wpływ na terazniejsze relacje. co do tej medycyny to sie nie zgadza :) studiuje turystykę. typ mojej osbowosci sie zgadza w 100% :) jestem kłotliwa ostatnimi czasy nawet bardzo. powiem Ci że jestem w szoku... nie wiem czy to przypadek czy jak...ale jest w duzym stopniu prawdą to co napisałaś. czy ewentualnie kontakt z Tobą przez mejla wchodzi w gre??

Gość KIenofyna
wróżę takowóż z psich szmin i rozet okolicznych dziadów

Gość michaela z nieba
Przyznam ze nigdy w to nie wierzylam, i nie probowalam ale zawsze musi byc pierwszy raz wiec czy mozesz?? Anka

michaela z nieba Przyznam ze nigdy w to nie wierzylam, i nie probowalam ale zawsze musi byc pierwszy raz wiec czy mozesz?? Anka ja jestem poczatkujaca wiec prosze nie bierz wszytskiego do siebie przeszlosc : byla u ciebie wielka i chyba 1 milosc przyszlo to nagle i nie spodziewanie , tylko leglo w gruzach :( skrzywdzil cie , oklamywal a moze i zdardzal :( jakies nie przyjemnosci zwiazanie z otoczeniem , moze plotki ? terazniejszosc: tu widze mezczyzne przy nim pieniadze i to nie male , ale w zwiazku (jesli jestes) to skrywacie nei ktore sytucje przed soba , oraz jakies rozmowy z kobieta , moze ktos kto miesza miedzy wami ? ten czlowiek wychodzi ze jest oddalony , moze gdzies na wyjezdzie badz w innym miescie ( ten mezczyzna) brunet .z ta kobieta rozmowy wychodza ale wszytsko sie ulozy . przyszlosc: trcohe nie powodzen wpracy czy zawodzie chyba masz zawod zwiazany z sztuka piekna moze to byc cokolwiek np fryzjerka czy architektura wnetrz choby nawet bukieciarnia poprostu cos zwiazen z pieknym i przez te nie powodzenia widac ze bardzo sie dolujesz , moze szybko pracy nie znajdziesz ? badz tobie sie nie podoba w domu malutkie szczescie , tu wychodzi mezczyzna i zmiany mozliwe ze zamieszkacie razem tylko uwaga pojawia sie szpital i choroba ale wskazuje na to ze alebo w rodzinie badz ty bedziesz chorowala na kobiece choroby i zwiazany z tym szpital ... typ twojej osoby wychodzi ze lubisz spotkania , komunikatywna , nie jestes typem domownika , ludzie i otoczenie tego potrzebujesz oraz pogawendek jeste bardzo komunikatywna i cenisz siebie , chociaz powinnas jestes dobrze tez odbierana przez inne osoby napisz czy cokolwiek sie zgadza :) uprzedzam ze jestem poczatkujaca ;)

3miasto (pretty_pessimist@hotmail.com) generalnie odp lub naprowadzenie/ podpowiedź,na jakieś moje pytanko lub 2 to napisz a ja sprobuje :)

Gość ja też chcem
jak będziesz miała jeszcze chwilę to mi też spróbuj :) Joanna

Gość ja chce ja D
Ja znowu z tą chorobą bo sie nakreciłam to bedzie starsza osoba młoda czy dziecko ? proszę o odpowiedź bo sie niepokoję :O

Gość mi też wywróż coś
jestem andrzej i wiele przeżyłem

Gość Martynnnkkaakka
Ja tez bardzo prosze o wrozbe.MARTA.

ja też chcem jak będziesz miała jeszcze chwilę to mi też spróbuj Joanna zaznaczam ze jestem poczatkujaca a wy kroliki doswiadczalne :P (zart) wiec nie bierz wszytskiego do siebie :) i napisz czy cokolwiek sie zgadza :) przeszlosc: karty wyszly ze otrzymalas szczesliwa dla ciebie wiadomosc, i bardzo dobrze wyszlas na tym ale wskazuje na to bardziej ze zwiazana ze studiami badz doksztalceniem sie ogolnie przyznanie ci czegos ... mysle ze chodzi o szkole :) rowniez podjete byly rozmowy z tym zwiazane (ale tez moze byc jakas praktyka staz itd ) tutaj albo ty masz corke albo w domu mlodsza siostre ;) musialas tez chorowac ale tu bardziej np na jakies alergie czy grypy co roku , upadek na zdrowiu :) terazniejszosc : tutaj wychodzi ze zwiazek myslisz ze jest na cale zycie twoj ,myslalas o zmianach moze wyjazd oraz o zareczynach , tu wychodzi ze masz dobra prace i dobre korzysci finansowe , raczej tu wsazuje tak ze nie zarabias jakis kolosalnych pieniedzy ,ale sama dalabys rade np 1400-1800 zl :P tylko w milosc nie zbyt optymistycznie przyszlosc: tu chyba twoj wybranek jest blondynem i wiadomosci mozliwe ze dotyczace ciazy , ale miedzy wami nie bedzie wysmienicie (tak jak teraz juz sa problemy) musisz uwazac bo on ma sklonnosci do klamstw i moze i zdrady bedzie nie szczery z toba , wiesz co ? mi sie tu ukazuje tak ze czekac cie rozprawa cos z sadem moze rozwod? ten nie bedzie twoim partnerem na dlugo nim bedzie ktos inny uwaga na sad moze cie ciagnac i wiele nie porozumien itd jaka ty jestes: wiesz tutaj moge napisac ze bardzo sie przejmujesz wszystko za bardzo do siebie bierzesz ,czasami myslisz ze twoje zycie to jedna wielka pomylka, czasami tak sie psychicznie wykanczasz , poniewaz jestes osoba ktora mysli ze jej zycie to noszenie krzyza i nie przemyslaj tyle , moze masz skonnosci to depresji , czasami nie wiesz co dalej , siadasz i placzesz , zamartwiasz sie a to tez wynika z tego ze za bardzo ufasz , ze czasami bywasz naiwna i latowierna :)

ja chce ja D Ja znowu z tą chorobą bo sie nakreciłam to bedzie starsza osoba młoda czy dziecko ? proszę o odpowiedź bo sie niepokoję pisze ze jestem poczatkujaca i nie macie wszystkiego do siebie wziasc tylko z przymorzeniem oko :O ja ci napisalam albo ktos z rodziny badz ty zachorujesz na kobiece choroby z czego bedzie potrzebna hospitalizacja ale to nic powaznego ! pisze ze nie jestem specem a wy sie nakrecacie :O jak juz napisalam albo ty z kobiecymi chorobami badz ktos z rodziny bo wkazuje albo to albo to i nie nakrecaj sie :) przciez nie mozesz wszystkiego do siebie brac :)

na tym koniec ja ostrzegalam ze jeste poczatkujaca mowie nie bierzcie wszytsiego do siebie a wy sie nakrecacie :( papa

Gość ja chce ja D
Dzieki za odpowiedź :) uff hehehe Mama mojego kolegi właśnie była operowana na sprawy kobiece w sumie to nie rodzina ale bliski kolega . Jednak skoro to nic powaznego to spoko moge i ja chorować :) Pozdrawiam

Gość martynkhaaaaaaaaaaaaaa
jeszcze ja poprosze .marta.zalezy mi na wrozbie.

[zgłoś do usunięcia] ja chce ja D Dzieki za odpowiedź uff hehehe Mama mojego kolegi właśnie była operowana na sprawy kobiece w sumie to nie rodzina ale bliski kolega . Jednak skoro to nic powaznego to spoko moge i ja chorować Pozdrawiam :)

a możesz podać mi mejla?bo nie chce zabardzo uwidaczniac moich danych. ten mejl który widnieje koło mojego loginu, jest niedostępny dla mnie w ciągu dnia...

Gość michaela z nieba
szczerze Ci powiem ze nie za duzo sie zgadza zwlaszcza w sprawach zawodowych - co do faceta to rzecxzywiscie szukuje sie ze mozemy razem mieszkac, ta tzreci osoba miedzy nami to teze moze byc to, martwi mnie ta choroba ale (nie mowie tego zeby Ci przykrosc sprawic) mysle ze skoro terazniejszosc sie nie zgadza za bardzo to przyszlosc tez nie:D pozdrawiam

Gość michaela z nieba
ALE co do moejej osoby sie zgadza:D