Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaononaononaonoaona

co jest ze mną nie tak ?

Polecane posty

Gość onaonaononaononaonoaona

mam 20 lat . kochalam się ostatnio z moim chłopakiem bardzo intensywnie jakieś 3 razy dziennie. wcześniej to były ze 3, 4 stosunki w tygodniu czasem może więcej. Nigdy wczęśniej tak intensywnie się nie kochałam jak teraz. Ostatni stosunek był w poniedziałek. teraz jestem strasznie obtarta boli mnie nawet jak wkładam tam palec. najgorsze ,że mój facet ciągle pisze mi o seksie i ,że chce się ze mna kochać (nawet chce dzisiaj przyjechać). A ja po prostu nie dam rady dopóki się to nie zagoi. nie chce żeby pomyślal sobie ,że coś jest ze mną nie tak więc powiedzialam mu ,że jestem chora i nie wiem jak bd się dzisiaj czuła. to normalne ,że tak się obtarłam bardzo i trwa to już 3 dzień? do ginekologa mogę pójść dopiero w pon.wcześniej też miewałam obtarcia może wynika to ztego ,że mam wąskie wejście do pochwy ( więcej jak 2 palce nie wejdą) ,ale nikt przy badaniu gin nie zwrócil mi uwagi ,że coś odbiega od normy.doradźcie coś :(

Gość a co to
trzeba było nie grzmocić się jak oszalała. teraz cierp

Gość dsads
zmniejsz dawke do 2 stosunkow dziennie i bedzie git

no to masz abstynencję na parę dni od penetracji ;) a następnym razie używaj jakiegoś nawilżacza abyś nie była za sucha bo to jest główną przyczyną obtarć ;)

jesteś jeszcze młoda , nie rodziłaś , masz wąska pochwę więc przy takich harcach nic dziwnego ,że pojawiły się obtarcia. musisz poczekać cierpliwie aż znikną.skoro wcześniej było ok to może na razie nie powinnaś się aż tak często kochać . co za dużo do nie zdrowo. może zamiast 3 razy dziennie kochajcie się co drugi dzien . To powinno wystarczyć Twojemu facetowi