Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orgazmiczna lady

czy wy dziewczyny podczas orgazmu...

Polecane posty

Gość orgazmiczna lady

zaciskacie nogi??? ja dopiero po; kiedy rozkosz narasta i sie poteguje, jakos staram sie, choc mam malo sily;), rozszerzyc bardziej nogi, bo wtedy doznania sa silniejsze, choc nie wiem z czego to wynika. nogi zaciskam dopiero po osiagnieciu orgazmu... jak to jest u was??

dokładnie tak samo przed orgazmem rozszerzam nogi i ruszam biodrami a w trakcie orgazmu i po zaciskam nogi aż mnie się pytał facet czy czasami mnie nie boli bo tak mocno zaciskam

Gość orgazmiczna lady
:P ehhh az sie rozmarzylam:} pobaraszkowalabm sobie;)

Jakas nowość z tym rozszerzaniem przed orgazmem - o tym nie słyszałem ;) I to bez różnicy czy łechtaczkowy czy pochwowy?

Gość fghdfghdfg
ja mam odwrotnie - żeby dojśc do orgazmu muszę zaciskać nogi, a w momencie samego orgazmu mocno je rozszerzam

Podczas nie zaciskam nóg... Za to po drgają mi strasznie cokolwiek bym z nimi nie zrobiła ^^ Na początku związku facet się mnie zapytał czy wszystko w porządku i czy mi nie zimno :D

proponuję na stojąco - ciekawe wrażenia.. wzrokowe też ;) oczywiscie panie z "rozszerzaniem przed" będą miały problem.. i własnie to jest najciekawsze :classic_cool: