Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on.38.

Spróbowałem seksu z dwiema kobietami i nie mam już ochoty na żonę

Polecane posty

Gość on.38.

A miał to być tylko jedna niezobowiązująca przygoda. Jak mam teraz uprawiać seks z żoną, której "lata świetności" już dawno minęły, jak na wyciągnięcie ręki mam młode, piękne dziewczyny, z którymi doznać można niesamowitych wrażeń wizualnych i fizycznych?

Gość gfdsa
żeby Ci .ujek odpadł

Gość on.38.
Ale ja poważnie piszę.

Gość kdfjvjfv
A moze Twoja zona tak jak ja sprobowała seksu z młodymi facetami ktorych ma na wyciagniecie reki,sa młodzi,pełni wigoru,ciała maja super i sa super w te klocki i nie ma ochoty na seks z mezem ktrorego"lata świetnosci"już dawno mineły :-)

Gość to zależy
Rozwiedź się z żoną, zatrudnij gosposię i ruchaj do woli.

odejdz od zony ..nie marnuj jej zycia.:-0niech Ci te dwie na zmiane piorą, gotuja , sprzataja i daja dupy:-P powodzenia życze całej 3ce ;-D

mój chłop ma tyle lat co Ty i nie oddałby mnie nikomu... jesteś okropny :< zostaw żonkę, idź się dupczyć z młodymi i zgnij samotnie na starość...

Gość tez tak mysle badź uczciwy
i odejdź od zony. Masz prawo uprawiac seks z kim chcesz ale nie masz prawa oszukiwac innego czlowieka.

Gość lampda
larwka,co za hipokryzja z Twojej strony:-) Moralizujesz,a sama mezaowi przyprawiasz rogi i tozeby jeszcze z facetemi,ale z kobietami to robisz :-) Zamien swojego emza na te kobiety,niech zarabiaja pieniadz,niech robia to wszystko co maz Twoj robi. Larwka,Ty w ogole na temat zdrad nie powinnas sie wypowiadac,bo seks z kobietami to także zdrada. PS.Ogladałas moze wczoraj program Rozmowy w Toku o tym jak mezowie sami posyłaja swoje zony aby pracowały jako prostytutki? Pozdrowienia dla Koko jestem :-)

Gość kosmos 1966
kup sobie gumowe lale!

"Rozwiedź się z żoną, zatrudnij gosposię i ruchaj do woli." -zgadzam się! Nie marnuj jej życia chłopie! Daj i jej szansę znaleźć "młodego boga", który w końcu pokaże jej, że seks może być zayebisty! Powodzenia!