Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos mi powie

co robie zle?

Polecane posty

Gość czy ktos mi powie

co ja robie zle? od dluzszego czasu depiluje sie woskiem, takim na zimno, do stosowania w domu. testowalam juz produkty roznych firm, ale zawsze wyglada to tak, ze przez jakies 2-3 dni po depilacji wszystko jest ok, a potem zaczynaja mi juz odrastac wlosy. w reklamach wszyscy trabia, ze po takiej depilacji ma sie spokoj nawet do 2 miesiecy, a ja tu po dwoch tygodniach mam takie kudly, ze az wstyd :o ma ktos podobnie, czy tylko ja takie problemy mam? :(

Gość growling
u mnie wosk, krem, depilator, maszynka czy inny chuj dają jednakowy efekt - włosy widać, bo trzech dniach. zostaje mi chyba odkładanie na laser :o

ja tez używam woku na zimno i opowieści o 4-6 tyg "gładkości" wsadziłam między bajki, ja mam spokój na tydzień góra dwa ale to juz wtedy nie jest gładko...

Gość czy ktos mi powie
kiedy ja wlasnie nie chce zmieniac niczego, bo to poki co i tak najlepsze rozwiazanie... po kremach najczesciej dostaje wysypki, a maszynki sa do niczego... najgorsze jest to, ze laser nie u wszystkich daje takie same efekty, wiec moze sie okazac, ze to pieniadze wyrzucone w bloto :(

Gość czy ktos mi powie
ja po dwoch tygodniach to sie wstydze zalozyc spodnice bez rajstop, albo krotkie spodenki :P

Gość
Oczywiście wierzycie w reklamy i biznes się kręci dzięki Wam