Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yoshinka

kobiet z zobowiazaniami = gorsza partia?

Polecane posty

Gość yoshinka

jestem ciekawa choc domyslam sie jaki odp uzyskam ,czy mloda atrakcyjna, ambitna i wyksztalcona kobieta z dzieckiem ma szanse na normalnego wartosciowego faceta? obecnie mam faceta od ponad roku ... akceptuje i cieszy sie ze mam dziecko... ale to zwiazek na odleglosc....wiec sami rozumiecie. wielu facetow ktorzy chcieli ze mna byc akceptowali to ze mam corcie o deklarowali opieke... ale sama juz nie wiem...czasem czuje sie gorsza

Gość yoshinka
mam faceta ...ale to facet po przejsciach sam ma dziecko z kotrym ma kiepski kontakt... wiec nie dziwi mnie jego dojrzalosc... ale to nie jest zwiazek ktorego jestem pewna dlatego pytam czy mam szanse jesli zrezygnuje z tego faceta?

Gość ----zuzia----
ahaaaaaaaaaaaaaaaa Nie kopniesz tego w dupę, póki nie będziesz pewna, że złapiesz nowego Obrzydzasz mnie - typowa szmata bleeee

Gość patologia na tej kafe
ja od razu biore samotne matki z dzieckiem na dolną półkę... (wyjatkiem jest to ze np.mąż zmarł i została sama z dzieckiem) dla mnie kobieta która wpada jest rzeczywiste gorszą partią... dużo gorsza...zwykła kurwa i do tego nie mam zamiaru łożyć i niańczyć cudze dziecko...

Gość kancie dupy
dzisiAj, dzisiAj....

Gość dyżurnytemat
wyświechtany temat jak mało który.. oczywiście, że kobieta z zobowiązaniami to gorsza partia.. to partia dla... gorszych partii..

Gość niestety taka prawda
jest niewielu facetów którzy chca wychowywać cudze dzieci, skoro moga jakąś inna kobiete bez zobowiązań

Gość dfgdfg
raczej gorsza partia poszukaj faceta który też ma zobowiązania -to byłoby fair

Gość bububububububaau
moim zdaniem absolutnie nie gorsza!!! różnie się ludzkie losy toczą a szansa na znalezienie faceta jak najbardziej nie jesteś gorsza i tak samo jak inni zasługujesz na szczescie:) a jezeli znajdziesz odpowiedniego mężczyznę który pokocha cie szczerze to i dzidzie pokocha na zabuj

Gość 4444444444444
Dlaczego ją oszukujesz że nie jest gorsza? Jeśli facet ma do wyboru: fajną, ładną, miłą bezdzietną pannę a równie fajną, ładną miłą kobietę z dzieckiem to wybierze pierwszą. I to nieprawda że jak porzadny facet to pokocha dziecko na zabój. To trudne i nie można tego od faceta wymagać. Ważne by przynajmniej akceptował.

Gość bubububububububububaaaau
Dalej będe bronić moich przekonań może z kochaniem na zabój przesadziłam ale to bardziej metafora była.Nikogo nie oszukuje tylko wiee jest wielu mężczyzn którzy potrafią kochać i niekoniecznie musi to być osoba bez zobowiązań warzna jest dana osoba a nie jej przeszłość a znam kilka przykładów potwierdzających moje przekonania mianowicie mężczyzna zakochał się w kobiecie z synkiem i wręcz walczył o jej miłość... a przecież mógł ją olać i poszukać jakiejś wolnej od przeszłości kobietki

Gość bububububububaau
a autorka tematu uciekła???:(

Oczywiście gorsza partia, nie mam zamiaru ''naprawiać'' po kimś. Tak samo jak dla kobiet samotny mężczyzna z dzieckiem jest gorszy.

Gość ghdfhfg
pewnie że gorsza, czysta biologia - samiec nie chce wychowywać młodych z obcymi genami

Gość bububububububbaaau
biologia... ale chyba tylko w twoim podręczniku