Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinaweronika1989

Wasze Pierwsze objawy ciąży, wskazówki rady

Polecane posty

Gość karolinaweronika1989

witam staram sie o dziecko ii chcialabym dowiedziec sie od was czegokolwiek typu. kiedy najwieksze jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jak do tej pory nie udalo mi sie jeszcze chyba nie trafiam w dni plodne ostatnio mialam okres 3 dni dosc skapy ale na tescie nie widac nic :( moze wiecie czy mozna zaplanowac plec i jak :) oczywiscie najwazniejsze aby zdrowe!! ale kazda rade przyjme z checia

Gość chudaaaaa assssssss
siemka:) a TY masz 20 lat tak po niku wnioskuje:d moje pierwsze objawy brak :) wpadlam na pigulkach :D teraz sie z tego smieje ale wtedy to ryczałam :D bo jak sie okazalo jadlam za malo i jak to pani dietetyk stwierdzila ze ona tym samym sposobem bo w ciazy musialam jesc specjalnie opracowana diete (bo mialam problemy zdrowotne) i tak sie dowiedziałam :p ale potem to juz zle samopoczucie, moglabym jesc jesc jesc:D siku i czasmi wymioty. pozdrawiam

Gość kolop
Cóż żeby poznać kiedy są dni płodne trzeba przez kilka cykli obserwowac swój organizm. Dobrze jeśli cykle są regularne, bo w przypadku nieregularnych cykli jest trudniej. Bardzo pomocna jest obserwacja szyjki i śluzu, a także mierzenie temperatury. Jeśli chodzi o płeć to jak wiadomo plemniki żeńskie są wolniejsze, ale żyją dłużej natomiast męskie są szybsze i żyją krócej. Jeśli przytulanko mam miejsce w dniu owulacji jest szansa na chłopca :) Chociaż to nie jest regułą. Moja bratowa miała IUI w dniu owulacji, a urodzi dziewczynkę. U mnie pierwszym objawem ciąży ( oprócz braku @) był ból w podbrzuszu i straszne zmęczenie :)