Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnezowadama

jak biore pigulki to plamienie jest naturalne tak

Polecane posty

Gość magnezowadama

czy musze sie dodatkowo zabezpieczac? i jaka jest szansa ze w 5 dniu brania pigulki zajde w ciaze? to sa moje pierwsze, i tak sie kochalam w 5 dzien do konca i nie wiem czy jest si eczym martwic, bo chcialam sie odchudzac ale teraz to juz nie wiem ;/

Gość kozetka
plamienia moga sie zdazyc do trzeciego opakowania, pozniej powinny ustapic, jesli nie, skonsultuj sie z lekarzem bo byc moze bedzie potrzebna zmiana tabletek. Jesli tabletki bierzesz codziennie, o stalej porze to jestes zabezpieczona. Skoro chcesz sie odchudzac to uwazaj na wszelkie srodki wspomagajace (tabletki, zioła) bo moga obniżac skutecznosc tabletek.

Gość magnezowadama
dzieki:)

Gość kozetka
nie ma za co :) I pamietaj, ze gdy zdarzy Ci sie biegunka czy wymioty po wzieciu tabletki, to abezpieczcie sie dodatkowo prezerwatywą, bo tabletka moze nie zdażyc się wchłonąc nim ją wydalisz.

Gość magnezowadama
Kozetko bardzo bardzo dzikeuje :) jak się domyśliłas to moje pierwsze pigulki i niby czytałam tę ulotkę, ale zawsze jakos wolę podpytać doswiadczonych kobitek:) a ze siostry nie mam to zawsze mam nadzieję, ze trafię na kogoś milego i mi doradzi, zatem jeszcze raz dzieki!